Foto: b-bag-extreme-lounging

B-relaxed met de b-bag van Extreme Lounging

De luxe loungestoel voor binnen én buiten: b-bag van Extreme Lounging.

De meteorologische lente is begonnen: tijd om de tuin en terrassen weer in te richten voor alle zonuren die gaan komen. De b-vormige b-bag van Extreme Lounging mag dan natuurlijk niet ontbreken: dit is de loungestoel die écht lekker zit. Is het een keer minder weer? Dankzij de 32 nieuwe skins maak je van dit outdoor product binnen één minuut een indoor loungestoel. Wel zo praktisch!

Kwaliteit & comfort

De b-bag lijkt op een zitzak, maar is qua comfort en uiterlijk beter te vergelijken met een luxe loungestoel. Hij is volledig ergonomisch verantwoord en zit heerlijk. Je kunt jezelf er lekker in laten wegzakken of de vulling een beetje opschudden en een actieve zithouding aannemen. Ook fijn: na je relaxmomentje is eruit opstaan geen probleem. De hoogwaardige, matte ‘no fade’ stof met anti-bacteriële coating is ontworpen met designers uit de automotive en is speciaal voor buiten. Het materiaal heeft namelijk een zeer hoge lichtechtheid (UV 7-8) waardoor het niet verkleurt in de zon en bovendien is het water- en vuilafstotend. (b-bag, 169 euro)

Van outdoor naar indoor met 32 nieuwe skins

Een minder warme dag? Kleed je outdoor b-bag dan om tot indoor loungestoel! Er zijn maar liefst 32 verschillende skins waar je uit kunt kiezen. Deze hoezen zijn ontworpen in samenwerking met interieurdesigners en trendwatchers volgens de nieuwste kleuren en materialen. Zo kun je hem binnen één minuut aanpassen aan je smaak, interieur en de laatste trends. De skins hebben een hoge slijtvastheid (20.000-34.000 toeren Martindale) en zijn voorzien van AquaClean technologie: vlekken en penstrepen verwijder je met water en een doekje. (b-skins, 179 euro)

Man cave

Naast de outdoor b-bag, die je kunt combineren met de indoor skins, is er ook een extra luxe indoor variant van de loungestoel: b-bag sheepskin. De Nieuw-Zeelandse schapenvacht om deze stoel is heerlijk zacht en makkelijk schoon te houden doordat het een echt natuurproduct is. De vacht is brandwerend en verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, bruin en zwart. (b-bag sheepskin, 699 euro)

mini-b

Op zoek naar een origineel kindercadeau? Speciaal voor de kleintjes is er een mini-b in elf vrolijke kleuren. Zo kunnen ze comfortabel én ergonomisch verantwoord filmpjes kijken. (mini-b, 99 euro)

b-box

Leuk voor erbij: de bijpassende b-box. Deze poef kun je bijschuiven als extra zitplek, gebruiken als bijzettafel met een dienblad erop of inzetten als voetensteun voor een extra relaxmodus. (b-box, 49 euro)

Meer informatie: extremelounging.com

Publicatiedatum: 29 maart 2016

Reacties