wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  wandkast  /   veelzijdigheid-onder-het-dak-–-ruimte-tot-in-de-kleinste-hoekjes

Veelzijdigheid onder het dak – ruimte tot in de kleinste hoekjes

Dankzij optimaal maatwerk tovert CABINET met een fraaie inbouwkast elke schuine muur in huis om tot praktische opbergruimte.

Dankzij optimaal maatwerk tovert CABINET met een fraaie inbouwkast elke schuine muur in huis om tot praktische opbergruimte.

CABINET bouwt zijn exclusieve schuifdeursysteem tot op de millimeter nauwkeurig in en zorgt zelfs in lastig ingedeelde ruimtes voor een uitzonderlijke woonsfeer.

 

CABINET biedt een ruim aanbod aan kleuren, zelfs lak in een persoonlijke lievelingskleur uit de RAL- of SIKKENS-kleurenwaaier is mogelijk. Wie van afwisseling houdt, heeft als materiaal voor de schuifdeuren de keuze uit combinaties met hout, vlechtwerk, behang, textiel of zelfs een persoonlijke fotoafdruk (CABIprint®).

Wie nog meer keuzevrijheid wil, kan ook het interieur van de kast volledig naar wens indelen. Het afgebeelde INTERIOR-programma kenmerkt zich door een violet glazen afwerking van de ladelijsten die bij de deuren past. Binnen- en buitenkant van de inbouwkast zijn daardoor in volledige harmonie. Een bijzonder elegant detail zijn de met leer afgewerkte handgrepen, die elke aanraking aangenaam maken.
Al dertig jaar staat CABINET garant voor vakmanschap bij de bouw van exclusieve inbouwkasten op maat. De kwaliteitskasten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt en worden met veel liefde voor detail afgewerkt.

Tags: wonen interieur woonkamer kast kasten Cabinet Cabiprint inbouwkast inbouwkasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent