wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  wandkast  /   design-voor-dagelijks-gebruik

Design voor dagelijks gebruik

Met de ambitie goed design bereikbaar én geschikt te maken voor dagelijks gebruik presenteert het gloednieuwe meubelmerk NewConic haar eerste collectie.

  • Fotocollectie

De collectie is volledig van de hand van Nederlandse ontwerpers en wordt helemaal in eigen land gemaakt. De collectie van NewConic groeit in een razend tempo en zal de komende tijd worden gepresenteerd. Om te beginnen is daar de modulaire kast Ledge. Dit minimalistische, eenvoudige en robuuste ontwerp van het Nederlandse designduo Oato. geeft het interieur een eigen identiteit. Het meubel wordt helemaal naar wens opgebouwd.

Na Ledge volgen op korte termijn ontwerpen van andere Nederlandse ontwerpers zoals bijvoorbeeld Kranen/Gille en Reinier de Jong. Met NewConic haal je echt design in huis, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Design voor dagelijks gebruik

NewConic is sinds 14 oktober online verkrijgbaar via de nieuwe webshop: shop4design.nl. Offline is Ledge al te koop via Koppich, Nederlands meest eigenzinnige woonwinkel in Nijmegen en de eerste dealer van NewConic.

Tags: meubels meubel design NewConic meubelmerk

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent