wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  wandkast  /   moduloo-premium

Moduloo premium

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een prachtig voorbeeld van een geslaagd huwelijk tussen een klassiek interieur en de hedendaagse vormgeving van een MODULOO premium boekenmeubel

Hoe vaker platgetreden paden worden genegeerd en minder voor de hand liggende oplossingen ruim baan krijgen, des te groter de kans op verrassende resultaten. Doe een beroep op uw eigen creativiteit en ontdek de mogelijkheden van MODULOO Premium.

Met de introductie van KEWLOX premium voegen we een luxe, gepersonaliseerde lijn meubelen aan het MODULOO assortiment toe. Kwalitatief hoogwaardige meubelen met aluminium als onverwoestbaar basismateriaal en uw eigen interieur als inspiratiebron voor een unieke kleurencompositie.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de voor MODULOO premium gebruikte materialen, de onverwoestbare constructie en de vakkundige montage, worden MODULOO premium meubelen geleverd met levenslange garantie op de structuur.

Vraag een brochure aan of maak een afspraak!
Meer weten over de MODULOO Premium-lijn? Vraag onze brochure aan voor extra informatie.
U kunt ook diréct een afspraak met ons maken. Wij zullen dan in onze showroom speciaal tijd voor u reserveren, zodat in alle rust met behulp van één van onze deskundige adviseurs en uw eigen creatieve input een meubel kan worden samengesteld welke geheel naar uw wens is.

Indien u daar prijs op stelt komt één van onze specialisten bij u of uw bedrijf langs voor een vrijblijvend advies dat helemaal op uw situatie en op uw wensen is toegesneden

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent