wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tv-meubel  /   tv-meubels2

Matera by Munari

  • Fotocollectie

De TV-meubels Matera by Munari zijn mooi afgewerkt en verkrijgbaar is diverse uitvoeringen. Elk tv-meubel is zwart voorzien van glazen planken of deurtjes.

TV-Meubel Matera by Munari

Het tv-meubel is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het tv-meubel moet niet alleen passen bij de rest van het interieur, maar daarnaast is ook het gebruiksgemak een belangrijke voorwaarde. Onlangs introduceerde het Italiaanse merk Munari haar nieuwste tv-meubellijn Matera. De tv-meubels laten zich kenmerken door strakke zwarte lijnen met mooie details. Het totale assortiment bestaat uit diverse verschillende uitvoeringen. Daarmee laathet designers-team van Munari zien dat ook de nodige aandacht is besteed aan gebruiksgemak voor verschillende situaties.

Eén van de details is de afwerking van het stand-alone tv-meubel. De Matera is vervaardigd uit zwart mdf en voorzien van een mooie structuur aan de buitenzijde. Daarnaast zijn de meubels voorzien van glazen planken beschikbaar in de kleuren wit of zwart. De collectie bestaat uit verschillende modellen uiteenlopend van een open model met ruimte voor een soundbar tot een volledig gesloten tv-meubel met glazen deurtjes voorzien van active door. Deze toepassing zorgt ervoor dat u met gesloten deurtjes toch uw audio-apparatuur kan bedienen met de afstandsbediening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de importeur Havoned via telefoonnummer 0341 - 35 90 50 of info@havoned.nl.

Meer van : Havoned

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent