wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tv-meubel  /   tv-meubel5

Tv-meubel

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Aldenkamp by Munari presenteert een verrassende lijn lijn tv-meubels: Bergamo. Natuurlijk zijn de meubels voorzien van de handige features en hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten van Aldenkamp, maar het is vooral de finish die voor een eigen, aparte look zorgt. Bergamo kenmerkt zich namelijk door een matte finish, verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.

Veel handige features
Naast de matte finish zorgen ook de handige features voor het gebruikersgemak die u van Aldenkamp mag verwachten.
De gehele deur is namelijk voorzien van infrarood-doorlatend glas, wat betekent dat u de decoder of AV-installatie gewoon door het gesloten deurtje heen kan bedienen
En dankzij de speciale kabeldoorvoer een koeling aan de achterzijde van de meubel kunt u uw AV-apparatuur gemakkelijk en veilig in het meubel plaatsen
Daarnaast maken de verzonken wieltjes het mogelijk het tv-meubel makkelijk te verplaatsen
Aan de bovenzijde is een inkeping onder het handvat gemaakt waar een kabeltje door kan worden getrokken voor als u bijvoorbeeld uw iPad of smartphone wilt aansluiten op uw AV-apparatuur. Gebruik van uw smartphone is dan mogelijk met gesloten deur.

Bergamo voor ieder interieur
TV-meubel Bergamo is meer dan een meubel, het vormt de ideale combinatie van de juiste features voor optimaal gebruiksgemak en een mooi vormgegeven design. Het tv-meubel is beschikbaar in twee verschillende hoogtes en breedtes en is geschikt voor tv-schermen tot en met 55”. Bergamo is daarmee een meubel dat in  ieder interieur tot zijn recht komt.
Indien gewenst is het tv-meubel Bergamo leverbaar met een (draaibare) kolom voor het tv-scherm. Tevens is binnen de serie Bergamo ook een salontafel leverbaar.

Meer van : Havoned

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent