wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tv-meubel  /   ikea-lanceert-meubellijn-met-geïntegreerd-tv--en-audiosysteem

IKEA lanceert meubellijn met geïntegreerd tv- en audiosysteem

IKEA lanceert UPPLEVA: een nieuwe meubellijn waarin een tv- en audiosysteem worden geïntegreerd in een mooi vormgegeven meubel.

IKEA lanceert UPPLEVA: een nieuwe meubellijn waarin een tv- en audiosysteem worden geïntegreerd in een mooi vormgegeven meubel.

UPPLEVA biedt een functionele oplossing voor alle elektronica in de woonkamer, op een manier die perfect in lijn is met de rest van het interieur. Bovendien behoren een warboel van kabels en een overvloed aan afstandsbedieningen tot het verleden. De nieuwe lijn is vanaf juni 2012 verkrijgbaar in geselecteerde winkels in Zweden, Polen, Frankrijk, Duitsland en Italië. In het voorjaar van 2013 is UPPLEVA ook in Nederland verkrijgbaar.

UPPLEVA bestaat uit een LED TV met internettoegang, een 2.1 audiosysteem met draadloze subwoofer en een ingebouwde CD/DVD/Blu-ray speler. Allemaal geïntegreerd in één meubel. Bovendien zijn alle kabels weggewerkt en worden de verschillende apparaten bediend met één afstandsbediening. Het meubel is beschikbaar in verschillende samenstellingen en kleuren. Ook de TV is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


'Ik vind het fantastisch dat IKEA een betaalbare oplossing voor TV en audioapparatuur introduceert. Op deze manier maken we deze prachtige en functionele oplossing voor iedereen bereikbaar. Voor IKEA is UPPLEVA een innovatieve stap in een nieuwe markt', vertelt Eva-Lotta Sjöstedt, algemeen directeur IKEA Nederland.

'Het idee achter UPPLEVA kwam tot stand toen we op bezoek gingen bij mensen thuis wereldwijd. Tijdens deze bezoeken proberen we meer inzicht te krijgen in hun behoeftes en dromen op het gebied van woninginrichting. We kwamen er toen achter dat veel mensen op zoek zijn naar een mooie oplossing waarin hun media apparaten worden samengebracht, op een manier die goed past bij hun inrichting', vertelt Francis Cayouette, designer van UPPLEVA.

Voor de productie en ontwikkeling van het TV en de audiosysteem van UPPLEVA werkt IKEA samen met een TLC, één van de grootste producenten van TV en Blu-Ray/DVD spelers ter wereld.

Meer informatie is te vinden op: www.ikea.nl.

Publicatiedatum: 21 april 2012

Tags: wonen ikea meubel woonkamer meubelliljn uppleva tv audio audiosysteem

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent