wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tafel  /   tafel-designnl-designtafel-bedeaux-ii

Tafel-design.nl: designtafel BEDEAUX II

Designtafel BEDEAUX II met een veelzijdig karakter

Tafel-design.nl: designtafel BEDEAUX II. Designtafel BEDEAUX II met een veelzijdig karakter.

De BEDEAUX II is een unieke designtafel
met een krachtige uitstraling. Door het multifunctionele ontwerp van de tafel, wijzig je in een handomdraai de opstelling van eettafel naar sidetable, of van werktafel naar een lang buffet. De BEDEAUX II is het eerste ontwerp van Tafel-design en al 10 jaar een groot succes. Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van de webshop Tafel-design.nl en het inmiddels 2 jarig bestaan van haar showroom in Rotterdam, biedt meubelontwerpster Anouk Bedeaux haar topontwerp tijdelijk aan, tegen een zeer aantrekkelijke jubileumprijs.

Krachtige uitstraling
Krachti Robuust… Stoer… Het zijn slechts enkele complimenten die de Bedeaux II de afgelopen 10 jaar kreeg van haar trotse eigenaars en vele bewonderaars. Door de eenvoud van haar lijnenspel en de accentuering van het natuurlijke materiaal, is de tafel zowel op haar plek in een stoere en functionele kantoorruimte als in een sfeervolle woonkamer.
De BEDEAUX II is gemaakt van massief Europees eiken. Bij de constructie van de poten is een deel van het kopshout door het blad heen verlijmd. Hierdoor ontstaat een bijzonder detail en wordt de krachtige uitstraling van het ontwerp versterkt. Voor de afwerking kan gekozen worden uit olie of lak. Met olie blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden. Voor een duurzame bescherming van de tafel bij intensief gebruik, is het beter te kiezen voor lak.

Multifunctioneel
De BEDEAUX II tafel bestaat uit twee afzonderlijke delen. Samengevoegd vormen zij een robuuste eettafel of een mooie werktafel. Plaats je de delen naast elkaar, dan creëer je een extra lange tafel voor bijvoorbeeld een lopend buffet of een productpresentatie.

De BEDEAUX II is een ontwerp van Tafel-design.nl en wordt in opdracht voor de klant gemaakt. Hierdoor is het mogelijk de tafel ook in andere afmetingen, of andere houtsoorten te leveren. Op deze manier kun je je eigen identiteit toevoegen en jouw ideale eettafel of werktafel realiseren.

10 jarig jubileumaanbod
De robuuste BEDEAUX II met haar veelzijdige karakter, stond tien jaar geleden aan de basis van het succes van Tafel-design. Nu, 10 jaar later, past dit tijdloze ontwerp nog steeds perfect in diverse inrichtingen van woonhuis tot directiekamer.

Tafel-design.nl biedt tijdens ons jubileumjaar 2013 een interessant kortingstarief.

Neem contact op met Tafel-design via info@tafel-design.nl of bel 010-7861609. Bespreek uw wensen en ontvang 15 % korting op uw BEDEAUX II bestelling.

Meer informatie: www.tafel-design.nl

Publicatiedatum: 25 december 2012

Tags: designtafel tafel tafel-design tafels bedeaux II designtafels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent