Foto: 247733

Picnick on wheels: Ècht een tafel van nu!  

Bij het uitzoeken van een nieuwe tafel wil je al gauw dat je tafel aan veel eisen voldoet.

Bij het uitzoeken van een nieuwe tafel wil je al gauw dat je tafel aan veel eisen voldoet.

We willen een tafel die mooi is, maar ook praktisch, goed schoon te houden, niet te duur en voor meerdere functies inzetbaar. Het antwoord is eenvoudig: de tafel Picknick on Wheels van ontwerper Frank de Bruijn.

Mooi

De eerste indruk van de tafel is vriendelijk, open en helder. De ronde vormen geven de tafel haar vriendelijke uitstraling, het open karakter ontstaat vanuit de ruimte- lijkheid. Helder vanwege de kleur en de eenvoud van het ontwerp.

Praktisch

De glasvezel versterkte polyester afwerking zorgt ervoor dat de tafel sterk is, goed af te nemen en te gebruiken als buitentafel. Naar verhouding is de Picknick On Wheels licht van gewicht en door de industriewielen wordt versjouwen een soepel verrijden.

Functioneel

De tafel is te gebruiken als werkbureau of als eetkamertafel, zowel binnen als buiten. Op die manier kun je de tafel op het terras verrijden om die laatste straal zon te vangen. Voor het wegwerken van computersnoeren of voor het plaatsen van de parasol is de Picknick on Wheels ook met een sleuf in het midden van het blad verkrijgbaar.

 

De Picknick On Wheels staat mooi in de moderne werkruimte, praktisch als eetkamertafel waar ook kinderen aan kunnen eten en prachtig in de tuin als buitentafel. De Picknick On Wheels: ècht een tafel van nu!

Kijk voor meer informatie: www.tafel-design.nl

Publicatiedatum: 25-09-2010

Reacties