wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tafel  /   massiefhouten-tafel-van-hulsta

Massiefhouten tafel van hülsta

Ideale basis voor feestelijk gedekte tafel. Een perfecte balans tussen kwaliteit en sfeer.

Massiefhouten tafel van hülsta. Ideale basis voor feestelijk gedekte tafel. Een perfecte balans tussen kwaliteit en sfeer.

Fonkeling, schemering, knapperend haardvuur en heerlijke geurtjes – de feestdagen rond kerst naderen. De kersttafel staat feestelijk gedekt klaar om jong en oud te betoveren. Servies, bestek en glazen gecombineerd met natuurlijke materialen en stoffen vormen de ideale omlijsting voor het feestmaal. Daarbij past een eettafel met een natuurlijk en sfeervol karakter die de juiste atmosfeer schept. Robuuste materiaalsoorten, een fraai en helder design en een natuurlijke uitstraling – het komt allemaal samen in de massiefhouten eettafel ET 1800 van hülsta.

De basis voor de ET 1800 wordt gevormd door de massieve houtsoorten elzenhout, structuurbeuken, natuureiken of notenhout. Daarmee laat de hoogwaardige eettafel zich uitstekend combineren met de massiefhoutprogramma's CARVA en ELEA II van hülsta. Ook als contrast met puristische of antieke interieurs vormt de nieuwe eettafel een stijlvolle eyecatcher waarin natuurlijke materialen, een moderne uitstraling, duurzaamheid en een tijdloos design samenkomen. De gedekte ET 1800 is daarmee een harmonieus startpunt voor een gezellig feestmaal. Voor een behaaglijke sfeer kan de
gedekte tafel worden gedecoreerd met dennentakken, (dennen)appels of noten.

Comfortabel aan tafel
Het oppervlak van de kwalitatief hoogwaardige eettafel is afgewerkt met EverNatural lak. Hiermee blijft de authentieke, natuurlijke uitstraling van massiefhout behouden. Met 27 verschillende maatvarianten is de ET 1800 de ideale basis voor feestmaaltijden met de hele familie of vriendenkring. Volop variatie is daarbij mogelijk dankzij twee uittreksystemen. Zo kan de massiefhouten tafel tot maximaal 100 x 320 cm worden verlengd.

Meer informatie: www.huelsta.nl

Publicatiedatum: 11 november 2012

Tags: tafel massiefhout hout houten massiefhouten hülsta tafels carba elea II EverNatural lak

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent