wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  tafel  /   drie-primeurs-van-meubelatelier-jacco-bakker

Drie primeurs van meubelatelier Jacco Bakker

Meubelatelier Jacco Bakker heeft drie primeurs.

Meubelatelier Jacco Bakker heeft drie primeurs.

Salontafel KnijperXL

Een echt werkende knijper als salontafel! Op schaal 20:1 vervaardigd van MDF en gespoten in zijdeglans of hoogglans lak. De metalen veer is van staal en vernikkeld. Leverbaar in elke maat! Eigen ontwerp.

Wirwar Wandkast

Symmetrisch en toch in de war: Het bijzondere lijnenspel maakt deze kast tot een levendig object in elke ruimte. Uiteraard geheel op maat vervaardigd en leverbaar in elke gewenste houtsoort of kleur. Eigen ontwerp.

Schaartafel

Een schaartafel in de breedste zin van het woord: niet zomaar een kruis, maar de werkelijke schaar vorm zit verwerkt in de poten. Leverbaar met een recht, rond of ovaal blad in alle houtsoorten of kleuren. Geheel op maat te leveren. Dit ontwerp is ontstaan uit de samenwerking met ontwerpbureau TOM uit Haarlem.

Bedrijfsinfomatie

Jacco Bakker (36 jaar), begon na het afronden van zijn opleiding aan het Hout- en Meubilerings College te Amsterdam in 1996 zijn eigen meubelatelier.
In Heerhugowaard werkt inmiddels een team van zeven gediplomeerde meubelmakers. Hier wordt van ieder ontwerp een exclusief meubel op maat gemaakt. In de showroom boven de meubelmakerij zijn de diverse ontwerpen van Jacco Bakker te zien. In overleg met de klant kan een meubel geheel naar wens ontworpen en vervaardigd worden in iedere gewenste maat, kleur of houtsoort.

Voor meer informatie: www.jaccobakker.nl

Publicatiedatum: 25 september 2010

Tags: wonen woonkamer interieur meubel meubels meubelen woonbeurs salontafel KnijperXL Wirwar Wandkast Schaartafel Jacco Bakker tafel tafels wandkast kast kasten op maat maatwerk meubelatelier

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent