wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  stoel  /   thuiswerken-wordt-kleurrijk-

Thuiswerken wordt kleurrijk !

Bent u die oude, kleurloze en wat saaie bureaustoel ook zo zat? Ontbreekt het uw kantoor of vergaderruimte aan sfeer en uitstraling? Kom dan eens een kijkje nemen bij een van de partners van Concept Chair.

Bent u die oude, kleurloze en wat saaie bureaustoel ook zo zat? Ontbreekt het uw kantoor of vergaderruimte aan sfeer en uitstraling? Kom dan eens een kijkje nemen bij een van de partners van Concept Chair.

Zij hebben de grootste collectie design bureaustoelen in huis. U heeft de keuze uit maar liefst 200 varianten kleuren, modellen en vormen.

De ruime collectie bureaustoelen bestaat voornamelijk uit ontwerpen uitgevoerd in kunststof of aluminium. Uiteraard is er voor een groot aantal modellen ook zitkussens of volledige stoffering mogelijk in zowel wol als leder. De collectie omvat stoelen in diverse prijsklassen. Slagen kunt u dus altijd.

Uiteraard zijn de modellen allemaal draaibaar en hoogte verstelbaar. Daarmee zijn de stoelen geschikt voor uw (thuis)werkplek, vergaderruimte, achter uw bureau in de woonkamer, de kinder- of studeerkamer maar ook in andere de representatieve zakelijke ruimten. Breng een bezoek aan www.conceptchair.nl voor een volledig overzicht. Hier vindt u ook meubilair voor bijvoorbeeld wachtruimten.
De collectie is “100% Made in Italy”. De stoelen zijn ontworpen door bekende namen als Robby Cantarutti, Luisa Battaglia en Stefano Sandonà. De stoelen zijn voor het eerst gepresenteerd op de beroemde woonbeurs in Milaan.
Op de website vindt u niet alleen een volledig overzicht van alle beschikbare modellen maar ook een prijslijst. De stoelen zijn verkrijgbaar via de partners van Concept Chair.

Meer informatie: www.conceptchair.nl.

Publicatiedatum: 6 januari 2011

Tags: wonen werkkamer werkkamers thuiswerkplek bureaustoel bureaustoelen burostoel burostoelen Concept Chair

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent