wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  salontafel-bijzettafel  /   glazen-tafelblad-op-maat

Glazen tafelblad op maat

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Luxe en stijlvol

Het oude kastje van oma voorzien van een glazen blad? Of een tafelonderstel voorzien van een nieuw elegant en sfeervol blad?

Alle tafelbladen zijn gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas. Hierdoor is het tafel bestendig tegen alle weersomstandigheden. U kunt het glazen tafelblad dus ook voor buiten gebruiken!

Bij GLAZZ® kunt u online uw eigen tafelblad van glas zelf samenstellen. De glazen tafelbladen zijn in verschillende gedekte kleuren verkrijgbaar waarbij u kunt kiezen tussen glans en mat glas. Daarnaast kunnen wij het glazen tafelblad leveren in vier doorzichtige kleuren: grijs, groen, brons en blauw.

 

 

Breed kleurenpallet

De glazen tafelbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van geëmailleerd glas. Hierdoor blijft het glas door de jaren heen kleurecht. GLAZZ® biedt een breed kleurenpalet aan voor haar tafelbladen. Je kunt kiezen uit smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kun je ook kiezen voor mat glas.

Veiligheidsglas

Alle glazen tafelbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas. Hierdoor is hij hittebestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden. De glazen tafelbladen van GLAZZ® zijn dus uitermate geschikt voor eettafels en tuinmeubilair.

Meer van : GLAZZ®

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent