wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  salontafel-bijzettafel  /   caballito

Caballito

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

"Freedom is beauty: because quality of life is also a spiritual condition" aldus de Italiaan Oscar Maschera. Hij koos ervoor om samen met zijn vrouw in een Italiaans bergdorpje te wonen en werken, ver van de drukke stad. Vanuit die plek waar het lijkt alsof er geen tijd bestaat is hij in staat om tijdloze ontwerpen te realiseren.

De Caballito is een nieuw meubel ontworpen door de Argentijnse duizendpoot Nestor Perkal. Hij is architect maar zijn werk is grotendeels georiënteerd op productdesign en interieur vormgeving. In de Caballito herkennen we de Argentijnse roots van Nestor Perkal, de paarden en de Argentijnse mannen die te paard over de pampa’s trekken. De uitvoering met stoere materialen en verfijnde detaillering zijn kenmerkend voor Oscar Maschera.

De Caballito is opgebouwd uit een transparant stalen bankje met daarover een dikke schapenvacht of een comfortabel leren zitstuk dat iets weg heeft van een zadel. Hieronder kan een suède of met leer afgebiesd wollen kleed gecombineerd worden. Leer en wol worden op natuurlijk wijze gelooid en gekleurd. De Caballito kan dienen als zitelement, salontafel of als een object in de ruimte en hij past feilloos in het decor van de Argentijnse pampa’s maar ook in de woonkamer, hal of slaapkamer van een modern interieur.

De elementen komen in 3 maten en 2 metaalkleuren. De losse delen komen in 10 leer- en suedekleuren, een schapenvacht en 3 handgeweven stoffen.

Oscar Maschera, Caballito, Leer

Meer van : Baden Baden Interior

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent