wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  fauteuil  /   banken-en-fauteuils

Banken en fauteuils

In een oud pakhuis aan de Zaan waart een virus rond: de liefde voor het meubelvak. Vader Van Herp heeft het doorgegeven aan zijn zoons Marco en Jeroen. Samen runnen zij Soho Company, een meubelbedrijf dat zich richt op het produceren van banken en fauteuils in een mooi jasje. Een bedrijf waarbij het zitcomfort het uitgangspunt is.

Productomschrijving

Zodra iemand valt voor het model en daarna gaat zitten in één van de banken, is men verkocht. Letterlijk en figuurlijk. Het geheim zit ‘m in het materiaal dat ze gebruiken, namelijk latex in de A-categorie, Talalay. Dit is een product dat over uitstekende veerkracht beschikt. De banken zijn er in allerlei kleuren, van naturel tot fel. Ook bijpassende kussens zijn er in allerlei tinten. En ze maken ook fauteuils, eetkamerstoelen en hockers, alles naar keuze gestoffeerd.
 
De meubels zijn tijdloos modern; ze komen heel vriendelijk en aaibaar over door het gebruik van natuurlijke stoffen, zoals katoen/linnen. Maar als je een iets ruigere stof wilt met een gedeelte synthetisch materiaal, of een eigen stof, dan kan dat natuurlijk ook. Ze gaan niet te extreem qua breedte, diepte en hoogte en ook niet wat betreft design, waardoor het product heel eenvoudig in een klassiek of een modern interieur is toe te passen.
 

Impressie

 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent