wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   meubels  /  bankstel  /   flexform

Flexform

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Sinds de jaren ’70 hebben bekende ontwerpers als Joe Colombo, Sergio Asti, Rodolfo Bonetto en tegenwoordig Antonio Citterio de collectie bestaande uit tafels, stoelen, fauteuils, kasten en banken vormgegeven. De tijdloze collectie is breed toepasbaar in zowel moderne als klassieke projecten.
Research, esthetiek, superieure kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dit heeft geleid tot succesvolle banken series als Long Island, Groundpiece, Status, Feel Good en Magnum die de identiteit van Flexform een gezicht geven.
Dat veel architecten voor Flexform kiezen komt, naast de vormgeving, door de flexibiliteit in comfort, stoffering en opstelling. Diversen modellen zijn koppelbaar wat vele opstellingen mogelijk maakt.

Het zitcomfort kan worden aangepast naar wens door dat meerdere modellen een diepe en ondiepe variant kennen, de hoogte aangepast kan worden en door de toepassing van zachte dons of stevige Dacron zitkussens. Alle textiele bekleding is verwijderbaar, gemakkelijk in het geval van reiniging of vervanging. Flexform biedt een ruime keuze aan stoffen waarin natuurlijke en sterke garens gemengd worden in een fraai kleurpallet.

Op de afgelopen Salone del Mobile in Milaan introduceerde Flexform nieuwe modellen (oa Grande mare) en werd de luxe Mood collectie modern gepresenteerd (oa model Aline).

Bij Baden Baden interior tonen wij een selectie Flexform fauteuils en banken en kunt u alle stof- en leerstalen bekijken.

Meer van : Baden Baden Interior

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent