wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  wijnklimaatkast  /   viking-wijnkelderkast-om-te-genieten

Viking wijnkelderkast: om te genieten

In de wijnkelderkast van Viking kan wijn op verschillende, optimale temperaturen worden bewaard.

  • Fotocollectie

Viking introduceerde zo'n 25 jaar geleden met het ontwerp van het eerste vrijstaande fornuis een nieuwe standaard in de keuken: professionele apparatuur, geschikt voor thuisgebruik. Inmiddels produceert Viking een complete collectie keukenapparatuur, waaronder wijnkelderkasten waarin wijn op verschillende, optimale temperaturen kan worden bewaard. Net als in een echte wijnkelder!

Het TriTemp™ bewaarsysteem van Viking zorgt voor drie gescheiden temperatuurzones, die kunnen worden ingesteld tussen de zes en achttien graden Celsius. Zo kunnen verschillende soorten wijn worden bewaard op de meest ideale temperatuur.Het elektronische controlesysteem in de kast bewaakt continue de temperatuur in elke zone en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid constant op zestig procent blijft.

Beschermt waardevolle wijnen
De wijnkelderkasten van Viking zijn voorzien van deuren van ultraviolet werend gehard glas. Dit zorgt er, samen met de matzwarte binnenafwerking, voor dat waardevolle wijnen worden beschermd tegen de schadelijke invloeden van licht. Ook de binnenverlichting van lage intensiteit heeft geen negatieve invloed op de wijn. De rekken zijn gemaakt van massief esdoornhout en kunnen eventueel in een kleur worden geleverd.

150 of 54 flessen
Viking wijnkelderkasten zijn verkrijgbaar in twee formaten. De hoge kast (EVCWB300) telt vijftien rekken die ruimte bieden aan 150 flessen van 75 cl. Behalve deze standaard flessen, passen in de kast ook magnums en halve liter flessen. De rekken zijn volledig uittrekbaar voor een goede toegang tot de flessen. De lage, onderbouw wijnkelderkasten (EVUWC144) bieden plaats aan zeven rekken voor in totaal 54 flessen.

Kijk voor meer informatie op www.vikingrange.nl

Publicatiedatum: 21 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Viking wijnkelderkasten wijnkelder wijnkelderkast wijnklimaatkast wijnklimaatkasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent