wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  wijnklimaatkast  /   viking-wijnkelderkast-grand-cru

Viking wijnkelderkast: grand cru

De mooiste wijn verdient de beste koeling.

  • Fotocollectie

De mooiste wijnen verdienen voor opening de best denkbare ligplaats. Dat is de superieure wijnkelderkast van Viking. Die biedt in drie verschillende temperatuurzones plaats aan maar liefst 150 flessen wijn. U proeft exact de smaak zoals de wijnboer hem heeft bedoeld. Over grand cru gesproken.

Ware wijnkenners beschouwen de Viking wijnkelderkast als een onmisbaar koelsysteem. Ze bewaren daarin hun waardevolle wijnen op de beste temperatuur. Het systeem bewaakt dat deze temperatuur (in te stellen tussen 6 en 18 graden Celsius) constant gelijk blijft. Wijnen blijven optimaal in conditie. Ook dankzij het ultravioletwerend gehard glas en het mat zwart interieur die het daglicht geen kans geven.

De vijf onderste schappen zijn voorzien van hoge esdoornhouten fronten die oudere wijnen het beste beschermen. Het genot begint al voor het drinken. Zet twee rekken schuin en plaats daar een te openen fles wijn tegenaan. Buiten het heerlijke (voor-) uitzicht bezinkt de wijn op deze manier optimaal.

De Viking wijnkelderkast past in iedere ruimte. U kunt kiezen voor de RVS variant, die kan worden ingebouwd of als vrijstaand sieraad kan worden geplaatst òf voor de meubelvariant. De schapsranden zijn van dan massief esdoornhout en kunnen de kleur krijgen die het beste paste in uw woning.

De Viking wijnkelderkast beschikt over vijftien rekken met plaats voor 150 flessen wijn van 75 cl. Ook voor magnums en halve liter flessen is uiteraard plaats. De uitschuifbare rekken zijn eenvoudig uit te nemen. Schoonmaken is kortom een simpel karwei. Geef wijn drinken een extra dimensie met deze grand cru onder de wijnkelderkasten.

Meer informatie: www.vikingrange.nl

Publicatiedatum: 9 december 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: viking wijnkelderkast wijnklimaatkast wijnkast

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent