wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  wijnklimaatkast  /   de-sub-zero-wijnbibliotheek

De Sub-Zero Wijnbibliotheek

Wijn uit de oude- of nieuwe wereld?

Wijn uit de oude- of nieuwe wereld?

Sprankelend, fris wit of vol rood, wijn als aperitief of als begeleiding bij een kaasplateau of zoet dessert, voor elk moment een ander soort. Deze wijnen sla je op in de wijnbewaarkasten van Sub-Zero & Wolf. Grote verzamelaars plaatsen een aantal wijnbewaarkasten zij aan zij en creëren zo een eigen wijnbibliotheek.

 

Factoren als temperatuur, luchtvochtigheid, licht en trillingen beïnvloeden de kwaliteit van wijn. De roestvrijstalen wijnbewaarkasten van Sub-Zero reguleren deze bewaarcondities, zodat je kunt blijven genieten van de beste wijnen. De aansturing van een microprocessor houdt de temperatuur binnen één graad van de ingestelde waarde. Schadelijke straling wordt gefilterd door middel van UV werend glas. Terwijl een stiltecompressor trillingen reguleert, zodat kostbare wijnen onverstoord blijven liggen.

Kwaliteit en duurzaamheid
Zoals alle producten van Sub-Zero & Wolf zijn de wijnbewaarkasten gemaakt van duurzame materialen en uitgerust met professionele eigenschappen die het dagelijks leven verrijken en makkelijker maken. Het robuuste, roestvrijstalen uiterlijk heeft een zacht, kersenhouten innerlijk waarop de wijn kan rusten. De kasten zijn voorzien van twee compartimenten, elk apart af te sluiten en digitaal in te stellen. Dit geeft de mogelijkheid om een perfecte kelder- én opdienconditie te creëren en om de bewaarcondities te regelen voor elke soort wijn.

De wijnbewaarkasten zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en verschillende volumes: variërend van 6 plateaus en 46 flessen tot 15 plateaus en 147 flessen. Het is zowel mogelijk om de kasten in te bouwen of om ze vrijstaand te plaatsen en op te zetten als een ware wijnbibliotheek, waarin de gehele collectie de aandacht krijgt die ze verdient. De basisprijzen zijn afhankelijk van de modelgrootte en lopen uiteen van € 4545,- tot € 11.626,-.

Publicatiedatum: 10 oktober 2011

Meer informatie: www.westye.eu.com

Tags: wonen keuken wijn subzero wolf wijnbewaarkast

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent