wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  vaatwasser  /   smeg-vaatwasser-semi-professioneel

Smeg vaatwasser: semi-professioneel

Binnen 16 minuten volledig programma met vaatwasser Smeg

Binnen 16 minuten volledig programma met vaatwasser Smeg.

Een innovatie op het gebied van vaatwassers is de nieuwe STP364 semi-professionele vaatwasser van Smeg. Deze exclusieve vaatwasser is in staat om binnen slechts 16 minuten een programma te draaien; bijna net zo snel als een professionele vaatwasser. Ideaal voor feestjes of een etentje met een groot gezelschap! Een unieke vaatwasser met unieke prestaties.

Zeeën van ruimte
Deze nieuwe 14 couverts semi-professionele vaatwasser van Smeg is ontworpen om een optimale belading te garanderen. De bordenhouders in de onderkorf kunnen worden ingeklapt om plaats te maken voor bijvoorbeeld zware pannen. Daarnaast kunnen grote bier- en wijnglazen perfect in de onderkorf worden gezet. De bovenkorf is verstelbaar op drie niveaus, hierdoor kunnen borden met een diameter tot 30 cm probleemloos in de onderkorf worden geplaatst.

Unieke besteklade
Daarnaast is de STP364 vaatwasser voorzien van de unieke en innovatieve FlexiDuo besteklade. Deze besteklade is verdeeld in 2 delen, die onder elkaar kunnen worden geschoven; waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan m.b.t. de indeling.

Energiebesparing
Verder bevat deze vaatwasser de speciale EnerSave optie. Aan het eind van de droogcyclus opent een speciaal mechanisme automatisch de deur van de vaatwasser (slechts een paar centimeter). Op deze manier wordt een perfect droogresultaat gegarandeerd en kan de spoeltemperatuur beter worden gecontroleerd. Het openen van de deur geeft ook direct het einde van de wascyclus aan. Met de EnerSave optie kan tot wel 30% energie bespaard worden ten opzichte van gewone klasse A vaatwassers. Met een energieklasse van A++ is de STP364 dan ook zeer zuinig.

Exclusief 'Orbital' systeem
Dankzij het exclusieve 'Orbital' sproeiarmsyteem wordt een sublieme kwaliteit van reinigen gegarandeerd, in combinatie met een zeer laag geluidsniveau. Door middel van de contra roterende dubbele sproeiarmen bereikt het water alle plaatsen in de kuip. De geïntegreerde waterjets op de sproeiarm zijn zo ontworpen dat zij met de grootste precisie het water verdelen.

Meer informatie: www.smeg.nl

Publicatiedatum: 24 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: keuken vaatwassers vaatwasser afwasmachine afwasmachines smeg

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent