wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  vaatwasser  /   praktische-vaatwasser-asko

Praktische vaatwasser ASKO

De indeling bepaal je zelf met de handige ASKO vaatwasser.

  • Fotocollectie

Het inpakken van de standaard vaatwasser is vaak een gepuzzel van jewelste. En dan nog past lang niet altijd alle vaat in de automaat. Met een vaatwasser van ASKO bent u af van dit nodeloze tijdverdrijf. Een ASKO XXL heeft ruimte voor maar liefst zeventien couverts. En het mooiste? De indeling van de vaatwasser bepaalt u helemaal zelf.

De truc van ASKO zit m in de handige middenkorf. Die is geschikt voor bijvoorbeeld bestek, schoteltjes en koffiekopjes. En dat levert veel extra ruimte op in de twee andere korven. ASKO kiest bovendien voor hele fijnmazige korven, zodat er veel tussenruimte ontstaat. Er is kortom altijd plek voor dat laatste glas of kopje.

Dit principe levert u ook veel flexibiliteit op bij het indelen van de vaatwasser. Voor pannen of schalen is bijvoorbeeld ruimte in zowel de onder- als bovenkorf. Ideaal na afloop van dinertjes of feestjes.

ASKO vaatwasser

De kracht van ASKO schuilt ook in de details. Neem bijvoorbeeld het handige inlegdeel voor messen dat is voorzien van een beschermstrip. Kinderen die gevraagd of ongevraagd helpen bij het inruimen van de vaatwasser lopen daardoor niet de kans op een vervelende verwonding. En wat te denken van de ASKO-oplossing voor hogere wijnglazen. Daarvoor is in veel vaatwassers geen plek, maar in een ASKO plaatst u ze heel eenvoudig op de zij. Gegarandeerd dat u ze schoon uit de machine haalt.

Vaatwassers van ASKO gaan door de hang naar kwaliteit van de fabrikant lang mee. ASKO prefereert onderdelen van staal altijd boven kunststof. En dat draagt bij aan een lange levensduur.

De diverse modellen met diverse mogelijkheden zijn te vinden op www.asko.nl.

Publicatiedatum: 13 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: vaatwasser ASKO vaatwassers afwasmachine afwasmachines

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent