wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  vaatwasser  /   nog-meer-comfort-door-de-3d-besteklade-in-miele-afwasautomaten-de-nieuwe-dimensie-in-reiniging-van-bestek

Nog meer comfort door de 3D-besteklade in Miele-afwasautomaten: de nieuwe dimensie in reiniging van bestek

Miele introduceert bestekreiniging in 3D-formaat: de besteklade is zowel in breedte als in hoogte verstelbaar en maakt zo zelfs ruimte voor groter bestek.

Miele introduceert bestekreiniging in 3D-formaat: de besteklade is zowel in breedte als in hoogte verstelbaar en maakt zo zelfs ruimte voor groter bestek.

Daardoor kunnen de Miele-afwasautomaten uit de G 5000-serie zich met ongekende flexibiliteit aanpassen aan de meest uiteenlopende beladingswijzen. Met deze nieuwe optie kan men bijvoorbeeld het middelste gedeelte op vier niveaus laten zakken en ook 'onhandig' bestek, zoals pollepels en grote gardes, zonder problemen zo in het apparaat plaatsen en is een perfecte reiniging gewaarborgd.

 

Als men daarentegen een van de elementen aan de zijkant naar binnen schuift, kunnen in het rek daaronder zelfs wijn- en sektglazen met een lange steel stabiel in de automaat geplaatst worden. De delen van de besteklade hoeven dus niet meer uit de afwasautomaat gehaald te worden.
Hiermee onderscheidt de nieuwe 3D-besteklade van Miele zich duidelijk van de voorgaande modellen en van alle andere producten op de markt. En Miele, in 1987 uitvinder van de eerste gepatenteerde besteklade, onderstreept eens te meer haar innovatieve leiderschap wat betreft flexibiliteit en bedieningscomfort van afwasautomaten.

Meer informatie: www.miele.nl.

Publicatiedatum: 25 september 2010

Tags: wonen keuken keukenapparatuur afwasautomaat Miele afwasautomaten besteklade vaatwasser vaatwasmachine

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent