wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  vaatwasser  /   bosch-vaatwasser-als-beste-getest

Bosch vaatwasser als beste getest!

Bosch bewijst zijn expertise in afwassen. De volledig integreerbare vaatwasser SMV43M10EU komt met een 7.0 als Beste uit de test. Dit resultaat is gepubliceerd in de productvergelijker afwassen op de website van de Consumentenbond.

Bosch bewijst zijn expertise in afwassen. De volledig integreerbare vaatwasser SMV43M10EU komt met een 7.0 als Beste uit de test. Dit resultaat is gepubliceerd in de productvergelijker afwassen op de website van de Consumentenbond.

De vaatwasser presteerde zeer goed op het gebruiksgemak en op het energieverbruik. Het gemak komt zowel in het interieur als exterieur naar voren. De testwinnaar heeft flexibele korven die het mogelijk maken de vaatwasser naar eigen wens in te delen en in te ruimen. De SMV43M10EU vaatwasser beschikt bovendien over een DoseerAssistent die zorgt dat het afwastablet volledig opgelost wordt en niet per ongeluk tussen de afwas terechtkomt. Het speciale 'intensief 70°C' programma maakt de extra vuile vaat gemakkelijk schoon. Ook het duidelijke display, dat onder meer de resterende afwastijd aangeeft, is bijzonder handig in het gebruik. Evenals de InfoLight- indicatie die met een rood lichtpunt op de vloer aangeeft of de vaatwasser nog in werking is. En dat is nodig, want met een geluidsniveau van 46dB doet hij de afwas in alle stilte.

 

energieverbruik
De testwinnaar valt binnen de zuinige energieklasse A ++. Het ActiveWater-systeem benut de reinigende kracht van elke waterdruppel maximaal en levert betere prestaties met minder water en minder energie. Niet genoeg afwas voor een volle belading? De SMV43M10EU heeft een extra functie voor een halve belading. Deze functie bespaart stroom, water en tijd. Ideaal voor een kleinere afwas.

Meer informatie: www.bosch-home.nl

Publicatiedatum: 03 augustus 2011

Tags: wonen keuken bosch vaatwasser afwasmachine SMV43M10EU

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent