wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  vaatwasser  /   atag-introduceert-de-ultieme-luxe-vaatwassers

ATAG introduceert de ultieme luxe vaatwassers

Het topmerk ATAG staat voor superieure keukenapparatuur in vorm en functie. Een sprekend voorbeeld is de lancering van een compleet nieuwe range vaatwassers.

Het topmerk ATAG staat voor superieure keukenapparatuur in vorm en functie. Een sprekend voorbeeld is de lancering van een compleet nieuwe range vaatwassers.

De luxe vaatwassers zijn zeer ruim en extreem stil. Twee XXL topmodellen hebben een capaciteit van 17 couverts. Geavanceerde techniek garandeert optimale reiniging en uitstekende droogprestaties bij een laag energie- en waterverbruik. De adviesprijzen variëren van 1.209,- euro (model VA6111LT) tot 1.849,- euro (model VA9611TT).

Ruimte tot 17 couverts

De nieuwe ATAG vaatwassers zijn uitzonderlijk ruim. Door een extra korf in het midden bieden de grootste en meest luxe modellen ruimte aan 17 couverts. Dankzij het Easymatic systeem is de (volledig beladen) bovenkorf in hoogte verstelbaar. De bovenkorf is extra hoog voor een betere ondersteuning van hoge glazen. Voor scherpe messen is er een speciale, afsluitbare messenhouder. Bovendien is de onderkorf soepel en in zijn geheel uit de vaatwasser te rollen. Optimale ergonomie en gebruiksgemak staan voorop; zelfs inbouw op ooghoogte is mogelijk.

Uitgekiende functies

Alle modellen hebben een elektronisch en volledig geïntegreerd bedieningspaneel met automatische programma’s. Daarnaast zijn de vaatwassers voorzien van een handige LED-verlichting die de status van het programma aangeeft en een Aqua Safe systeem voor extra zekerheid. Het topmodel vaatwasser is met een geluidsniveau van slechts 43 dB extreem stil. Een uniek sproeisysteem met tien sproeiniveaus en een turbo droogsysteem staan garant voor het beste was- en droogresultaat, zonder hinderlijke vlekken achter te laten op glas en bestek.

Milieubewust en zeer zuinig

Alle vaatwassers van ATAG hebben het energielabel AAA. Het waterverbruik van de luxere modellen is bijzonder laag; nog geen 10 liter voor een volledige vaat. Speciale sensoren bepalen de beladings- en vervuilingsgraad voor de benodigde hoeveelheid water, de juiste temperatuur en het passende wasprogramma. Bij gebruik van de uitgestelde startfunctie en het programma voor halve belading verbruiken de vaatwassers minder energie. En voor een schone vaat is slechts de helft van een standaard vaatwastablet nodig.

Meer informatie: www.atag.nl.

Publicatiedatum: 26 mei 2010

Tags: wonen keuken keukens keukenapparatuur vaatwasser vaatwassers ATAG VA9611TT VA6111LT vaat afwasmachine afwasmachines

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent