wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  spoelbak  /   terrazo-of-beton

Terrazo of beton

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Ook voor uw keuken maakt Hillstone luxe betaalbaar! Hillstone levert bijvoorbeeld een aanrecht van terrazzo of beton. Een keukenblad van terrazzo of beton is zeer duurzaam en slijtvast. Terrazzo geeft een natuurlijke uitstraling. Een aanrecht van beton is stoer en robuust. De keukenbladen krijgen een unieke uitstraling en zijn in diverse diktes verkrijgbaar (van 3 tot 12 cm dik).

Terrazo en Beton

Terrazzo 
Terrazzo is een mengsel van gebroken natuursteen met cement als bindmiddel.
Het gebroken natuursteen (marmer-, kalksteen- of granietkorrels) is in veel maten en kleuren verkrijgbaar. Soms wordt parelmoer of gebroken glas toegevoegd. Ook kan gekleurd cement gebruikt worden.
Verwerking: de terrazzo wordt gegoten in een bekisting van rubber, hout, polyester of staal. Maten en vormen kunnen afgestemd worden op de wensen van de klant. Als de terrazzo uitgehard is, wordt het geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd.

Beton
Beton bestaat uit cement, water en toeslagstoffen zoals zand en grind. Eventueel worden deze aangevuld met hulp- en/of vulstoffen. Door een chemische reactie met water verhardt het cement.
Verwerking: de beton wordt gegoten in een bekisting van rubber, hout, polyester of staal. Maten en vormen kunnen afgestemd worden op de wensen van de klant. Als de beton uitgehard is, wordt het geschuurd, geïmpregneerd en voorzien van een waslaag.

 

Tip
Ook verzorgt Hillstone uw natuurstenen vloer. Zelfs voor uw apparatuur en kasten kunt u bij ons terecht. Samen met vakkundige keukenbouwers zorgen wij voor een kwaliteitskeuken tegen een zeer betaalbare prijs.

Prijs: € 295,- per m1 inclusief btw.

Meer van : Hillstones

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent