wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  spoelbak  /   stijlvolle-en-functionele-largo-spoelbak-franke

Stijlvolle en functionele Largo spoelbak Franke

Speciaal voor hobbykoks en iedereen die van een opgeruimde keuken houdt: de Largo spoelbak van Franke.

  • Fotocollectie

De spoelbak wordt niet vaak gezien als de eyecatcher van een keuken. Toch is het een onmisbaar onderdeel van deze ruimte.

De Largo is ingesteld op design, maar zeker ook op functionaliteit. Dankzij slimme functies bespaart de spoelbak tijd en vooral moeite. Naast de reguliere spoelbak bevinden zich twee geïntegreerde compartimenten. Het achterste en tevens grootste compartiment is bestemd voor organisch afval. In de uitneembare emmer kan - direct vanaf de snijplank - 5,5 liter organisch afval geschoven worden.

Het kleinere compartiment vooraan doet dienst als opbergruimte voor al die spullen die je in de keuken nodig hebt, maar liever niet ziet. Vaatdoeken, schuursponsjes en afwasborstels bijvoorbeeld. Beide compartimenten open je eenvoudig en elegant door een zachte druk op de deksel. De perfect op elkaar afgestemde accessoires - een verschuifbare snijplank van antibacteriële kunststof en een roestvrijstalen afdruipbakje - maken het plaatje compleet.

Franke drukknopsysteem

De Largo biedt daarnaast een innovatieve oplossing op het gebied van waterafvoer. Door middel van het nieuwe Franke drukknopsysteem hoef je nooit meer met je handen in vies water om de afvoer open te zetten. De knop staat op kraanhoogte en het systeem is vergelijkbaar met die van een balpen: de afvoer is open als de knop is ingedrukt.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: 'Het Largo Work Center zorgt ervoor dat de spoelbak een essentieel werkgebied in de kookvoorbereiding wordt. Zeker in combinatie met een kraan met uittrekbare slang of handdouche is dit systeem voor iedere kok een aanwinst in de keuken.'

Meer informatie: www.franke.nl

Publicatiedatum: 21 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: franke largo spoelbak spoelbakken wasbak wasbakken

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent