wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  spoelbak  /   spoelbakken-serie-reginox-nevada

Spoelbakken serie Reginox Nevada

Reginox Nevada: spoelbak met design afdruipvlak

Reginox Nevada: spoelbak met design afdruipvlak.

Reginox, Nederlands grootste producent van spoelbakken, lanceert nieuwe spoelbakken serie, genaamd Nevada. Twee jaar na introductie van de Texas spoelbakken serie komt Reginox nu met een 10 mm radius spoelbak met design afdruipvlak. Investering in het toch al omvangrijke machinepark, in combinatie met de modernste technieken, hebben geleidt tot de Nevada spoelunit.

Door de 10 mm strakke afwerking van de hoeken, zowel verticaal als horizontaal, is deze spoelunit zeer eenvoudig te reinigen. Vuildeeltjes blijven niet achter in de hoeken van de bak, dit vergemakkelijkt het schoonmaken aanzienlijk. De hoekradius wordt bovendien in de spoelbak geperst om geen lasnaden te hoeven maken. De vierkante korfplug zorgt samen met de subtiele overloop voor de perfecte uitstraling van de gehele Nevada.

Uniek aan de Nevada spoelunit is dat het gemaakt is van geslepen staal. Het geslepen rvs zorgt voor een stoer, maar ook luxe design van de spoelbak.

De Nevada is verkrijgbaar als vlakbouw spoelunit, waarbij de rand van de spoelbak gelijk ligt met het werkblad. Deze inbouwmethode zorgt voor een elegante doorlopende lijn en is ook vanuit hygiënisch standpunt een echte aanrader. Doordat er zich tussen het werkblad en de spoelbak geen opstaande randen bevinden is het sneller en gemakkelijker te reinigen.

De bediening van het zeefje kan door middel van een pop up die zich naast de kraan bevindt. Een draai aan de knop volstaat om het water in de spoelunit te laten weglopen zonder dat je met je handen het afwaswater in moet. Ook de overloop is discreet weggewerkt achter een afdekplaatje.

Meer informatie: www.reginox.nl

Publicatiedatum: 8 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: Reginox Nevada spoelbak spoelbakken afdruipvlak spoelunit

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent