wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  spoelbak  /   red-dot-award-spoelunit-niagara

Red Dot Award: spoelunit Niagara

De internationaal hoog aangeschreven designprijs “Red Dot Award: Product Design 2015” is toegekend aan de nieuwste spoelunit van Reginox, de Niagara.

  • Fotocollectie

De leden van de Red Dot jury waren onder de indruk van de veelzijdigheid in combinatie met het design van deze spoelunit en hebben dit beloond met deze prestigieuze designprijs.

Veelzijdig design

De trend in de keuken is het gebruik van vierkante spoelbakken. Daar gaat in verhouding veel water in, zeker als je een grote pan wilt afwassen. De Niagara spoelunit heeft twee bodemniveaus, waardoor je bij het afwassen van zo’n pan veel minder water nodig hebt. Het bespaart de consument kosten en ze dragen ook nog bij aan een beter milieu. Reginox garandeert dat haar rvs spoelunits onder de meest zorgvuldige omstandigheden zijn geproduceerd. Bovendien is Reginox de enige spoelbakkenfabrikant die een levenslange garantie durft te geven op haar rvs producten.

Bij het ontwerp van deze spoelunit heeft Reginox nadruk gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Spoelunit Niagara bespaart tot wel 30% water door twee verschillende bodemniveaus en is ook eenvoudig te reinigen door z’n ronde vormen. Met bovendien een aantal slimme, innovatieve gadgets, zoals een uitlekrooster dat meteen een onderzetter is. Een inzetbakje dat naar keuze een opbergboxje of een afvalbakje is. En meer originele items die het begrip spoelbak definitief een andere betekenis geven.

De kroon op uw keuken

Met meer dan 12.000 inschrijvingen uit meer dan 60 landen, behoren de 'reddot design awards' tot één van de grootste en bekendste internationale designcompetities van de wereld. Het doel van de prijs is om bijzonder design te bekronen met een reddot design award. De Red Dot-prijzen worden gezien als de Oscars van de ontwerpwereld. De Niagara spoelunit krijgt een plaats in de speciale tentoonstelling van het Red Dot design museum. Met spoelunit Niagara heeft Reginox wederom haar technische grenzen verlegd en is het behalen van deze 3e Red Dot Award een nieuwe kroon op haar werk!

Meer informatie: www.reginox.nl

Publicatiedatum: 6 april 2015

Tags: spoelunit niagara reginox red dot award

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent