wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  oven  /   opvallend-design-van-miele-inbouwapparaten;-apparaten-harmonieus-in-te-bouwen

Opvallend design van Miele-inbouwapparaten; apparaten harmonieus in te bouwen

Met de inbouwapparaten van Miele kan elke gewenste opstelling in een keuken worden gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk de keuken een harmonieus geheel te laten vormen met de leefomgeving.

Met de inbouwapparaten van Miele kan elke gewenste opstelling in een keuken worden gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk de keuken een harmonieus geheel te laten vormen met de leefomgeving. www.uw-keuken.nl

Zo kan met de 45 centimeter hoge Miele-inbouwapparaten een horizontaal lijnenspel worden gevormd: het Panoramicdesign. Ook het creëren van een kubusopstelling - QbiqDesign - behoort tot de mogelijkheden of diverse verticale opstellingen. Bovendien zijn de inbouwapparaten van Miele verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals met een roestvrijstalen front met CleanSteel, Titanium Finish of apparaten met een diepzwart front.

Panoramicdesign van Miele

Panoramicdesign van Miele staat voor honderd procent design en functionaliteit, gekenmerkt door een horizontaal lijnenspel, waardoor met de 45 centimeter hoge compacte oven, stoomoven, combi-stoomoven, combimagnetron en de inbouwkoffieautomaat van Miele één geheel is te vormen. Het horizontale Panoramicdesign sluit bovendien naadloos aan bij de steeds strakkere vormgeving van andere huishoudelijke elektronica. Waardoor de fusie tussen woon-, werk- en leefruimte eindelijk werkelijkheid wordt.

QbiqDesign van Miele

Deze opstelling van Miele-apparaten in de vorm van een kubus, kenmerkt het meest innovatieve design van Miele. Met de inbouwkoffieautomaat, magnetron, stoomoven en oven vormen de apparaten in één blok een naadloos geheel. Dit sluit perfect aan op de langlopende keukentrend: een steeds strakkere vormgeving. Met al deze Miele-apparaten bij elkaar, wordt bovendien het 'leven thuis' nog aangenamer gemaakt.

Verticaal lijnenspel

Geheel naar eigen voorkeur en afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen Miele-inbouwapparaten ook verticaal op een harmonieuze manier met elkaar worden gecombineerd.

Diverse uitvoeringsvormen

Bovendien zijn de apparaten die tot het horizontale Panoramicdesign behoren verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals apparaten met een roestvrijstalen front met CleanSteel, een nieuw soort roestvrij staal dat bestand is tegen vinderafdrukken en eenvoudig te reinigen met een vochtige microvezeldoek. En tevens apparaten in een Titanium Finish uitvoering of apparaten met een diepzwart front.

Publicatiedatum 26 september 2009

Tags: wonen keuken miele inbouw inbouwapparaat panoramicdesign oven stoomoven combi-stoomoven combimagnetron obiqdesign cleansteel titanium finish roestvrij koffieautomaat electronica elektronika Woonbeurs Amsterdam 2009

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent