wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   seriouskitchen-keukenconcept-ontwikkeld

Serious|Kitchen keukenconcept ontwikkeld

Iedere hobbykok wordt een topkok met Serious|Kitchen.

Iedere hobbykok wordt een topkok met Serious|Kitchen.

En dan is er eindelijk de keuken die er echt toe doet! De keuken die iedere serieuze hobbykok of kookliefhebber de ruimte geeft om zijn liefde en talenten voor koken, volop te ontvouwen: Serious|Kitchen©. De keuken met echt professionele mogelijkheden en een uitstraling die gezien mag worden. Met Serious|Kitchen©, heeft het begrip ‘thuiskeuken’ een volledig nieuwe betekenis gekregen.

Het Serious|Kitchen© concept komt uit de koker van kookenthousiast Fred van Gelderen. Hij vond dat echte kookliefhebbers de beschikking zouden moeten hebben over een goed ontworpen keuken, met professionele kenmerken en mogelijkheden en geconstrueerd van deugdelijke materialen. Die was er niet. Dus is hij die keuken zelf gaan ontwikkelen. En wát voor een keuken!

Serious|Kitchen© behelst een kleinschalig, modulair, professioneel keukenconcept dat helemaal naar individuele wensen kan worden opgebouwd. Keukens met karakter, authentiek, duurzaam en onverwoestbaar. Serious|Kitchen© omvat een drietal series: de 700, 600 en 500 Serie. Alle kenmerken ze zich door een robuuste, ja bijna ‘brute’, industriële uitstraling.

De Serie 700 is als topmodel het directe gevolg van de uit de hand gelopen hobby van Fred van Gelderen. Bedoeld voor de meest veeleisende hobbykok. De keuken bestaat volledig uit speciaal gesatineerd, kras en vlekvrij, roestvrij staal. Alle modules en delen ademen professionaliteit en kwaliteit. Met innovatieve details en handige oplossingen, onderscheidt deze keuken zich op alle fronten van iedere andere keuken. Een keuken die tot in het kleinste detail naar wens wordt gebouwd.

De Serie 600 is een wat meer conventionele keuken met zeer professionele kenmerken. Gebaseerd op de 700 Serie heeft deze keuken een iets minder ‘industrieel’ karakter. Met een high design inborst past deze keuken ook uitstekend in een open setting. Een greep loze topkeuken gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen als de Serie 700. Ook deze keuken kan volledig naar individuele wensen worden opgebouwd.

De Serie 500 is afgeleid van de 600 Serie. Een meer herkenbare keuken met warme design uitstraling, die zich laat vormen in ieder interieur. Het frame is gebouwd van warmgewalst staal waarin panelen van verschillende luxe houtsoorten kunnen worden toegepast. Ook een keuken die helemaal naar individuele wensen kan worden opgebouwd.

Een serie accessoires, waaronder de unieke afvoerloze recirculatie topdesign afvoerkappen, completeren het fantastische Serious|Kitchen© keukenconcept.

Meer informatie: www.serious-kitchen.com, of neem contact op met Verburg Agenturen B.V. via: info@verburgaudio.com

Publicatiedatum: 23 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: serious kitchen keukenconcept keuken serie700 serie600 serie500 verburg

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent