wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   next125-keuken-nx-902-glas-mat

next125 keuken: NX 902 Glas mat

De zwevende, wandhangende elementen uit gesatineerd glas in deze next125 keuken openen een nieuwe horizon.

next125 keuken: NX 902 Glas mat. De zwevende, wandhangende elementen uit gesatineerd glas in deze next125 keuken openen een nieuwe horizon in vormgeving.

Lichte keukenarchitectuur
en de rust in de fronten komen samen tot een homogeen geheel. Een perfecte combinatie van het natuurlijke hout van de kooktafel en de inschuifregalen in tegenstelling tot de koele werking van de glasfronten. Zo zakelijk als nodig – zo emotioneel als mogelijk.

next125
De next kooktafel en de wandhangende keuken zijn opnieuw bekroond met één van de meest belangrijke design onderscheidingen. Lof van de vakjury ten tijde van de imm cologne LivingKitchen, maakt deze Interior Innovation Award tot één van 's werelds meest prestigieuze design onderscheidingen in de meubel- en keukenindustrie.

Met de titel 'Interior Innovation Award – Best of Best 2013', wordt aan deze twee producten uit de premium collectie next125, bijzondere eigen vormgeving en innovatieve ontwikkeling, gecombineerd met een hoge afwerkingskwaliteit toegekend.

'Voor de next-collectie is deze onderscheiding een waardering voor onze eerste-klas productontwikkeling en bevestigt dat next125 staat voor hoge kwaliteit en unieke producten op het gebied van keukens.', aldus Markus Schüller, algemeen directeur van Schüller Möbelwerk KG.

Het is nog maar 2 jaar geleden dat Schüller met haar next125 stijlicoon model NX850 de prestigieuze red dot Award 2010 mocht ontvangen.

De vreugde was dan ook groot, toen dit jaar deze onderscheidingen werden uitgereikt: maar liefst 2 zeer begeerde red dot Awards 2012 gingen wederom naar de keukencollectie next125.

De producten next-kooktafel en next-wandhangend konden zich, in vergelijk met een sterke concurrentie, doorzetten. De red dot Award behoort tot de wereldwijd meest gerenommeerde design onderscheidingen. Onder maar liefst 4515 ingediende producten uit 58 landen heeft de internationaal erkende en onafhankelijke jury deze ultieme onderscheiding voor esthetische en duurzame trends uitgereikt.

“Voor de next-collectie is deze award een bevestiging van een eersteklas ontwerpstrategie en toont aan dat next125 voor hoogwaardige en niet inwisselbare producten staat” zo zegt Markus Schüller, algemeen directeur van Schüller Möbelwerk KG, uit de Zuid-Duitse plaats Herrieden.

De next-kooktafel werd tijdens Living Kitchen 2011 als ontwerpstudie voorgesteld. Op basis van de grote interesse van vakhandel en pers is hiermee nu een nieuw stijlicoon in de collectie opgenomen. De next-kooktafel ontleent zijn leefstijlen verbindende uitstraling door een compromisloze vormgeving en is daarmee thuis in iedere leefwereld met volledig behoudt van zijn individualiteit.

Meer informatie: www.keukenmedium.nl 

Publicatiedatum: 2 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: keukens next125 next modern keukenarchitectuur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent