wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   kvik-nieuwe-keukencollectie-verner-panton

Kvik: nieuwe keukencollectie Verner Panton

Deens design met nieuwe keukencollectie Verner Panton Kvik

Kvik: nieuwe keukencollectie Verner Panton.

Het Deense keukenmerk Kvik introduceert een gloednieuwe, unieke keukenlijn naar het ontwerp Geometri 1 van Verner Panton, een van de meest vooraanstaande Deense designiconen. De nieuwe designcollectie biedt de consument gelegenheid om zijn keuken niet alleen kleur te geven, maar ook die kenmerkende Deense designuitstraling.

De bekende Deense ontwerper Verner Panton verbindt zijn kenmerkende Geometri 1-ontwerpen aan een nieuwe serie Kvik-keukens, als eerbetoon aan de imposante Deense designtraditie. Het resultaat daarvan is simpelweg: Verner Panton by Kvik.

Grenzen verleggen
Kvik wil de grenzen verleggen, net zoals Verner Panton zich als ontwerper niet liet beperken door de norm van zijn Scandinavische tijdgenoten. Als een ontwerp aan bepaalde voorwaarden moest voldoen om 'geweldig' en 'innovatief' te zijn, dan deed Verner Panton juist het tegenovergestelde door in te gaan tegen de bestaande opvattingen.

En dat is nu precies waar het bij Kvik ook om draait. Kvik werd opgericht als een reactie op de gevestigde orde, vanuit de wens om een ander soort keukenbouwer te zijn. In alles, van de standaard afmetingen tot slimmere ontwerpoplossingen, wilde Kvik laten zien dat anders zijn slim is. En dat is Kvik ten voeten uit.

Kvik en Verner Panton hebben een bijzonder natuurlijke band. Het mooie aan het combineren van kenmerkende designelementen met keukens is namelijk dat je niet veel hoeft te veranderen voor een nieuw en verrassend resultaat. ‘Design makes the difference', noemen we dat.

Zo konden we de nieuwe designcollectie dan ook gemakkelijk verwerken in een reeds bestaande Kvik-keuken door eenvoudigweg de deuren te vervangen.

Deens design met nieuwe keukencollectie Verner Panton Kvik.

Ons streven: uw keuken veranderen in een designklassieker
Naast de collectie deuren van Verner Panton introduceert Kvik een serie spatschermen ter bescherming van het werkblad rond de kookplaat en de spoelbak. De spatschermen zijn gemaakt van 4 mm dik gehard glas dat is voorzien van een zeefdruk. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurcombinaties en twee verschillende dessins. De schermen hebben een afmeting van 40x80 cm, de adviesprijs bedraagt 66 euro.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken of uw huidige keuken wilt aanpassen, de spatschermen van Verner Panton vormen de basis voor een moderne, eigentijdse keuken. De eenvoudige en modieuze uitstraling onderstreept de unieke en persoonlijke keuze.

De Verner Panton-keukencollectie is verkrijgbaar vanaf 21 februari 2013.

Meer informatie: www.kvik.nl

Publicatiedatum: 23 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: kvik keuken keukens keukencollectie Verner Panton

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent