wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   culimaat-keukenconcepten-verturo-en-ligna

Culimaat keukenconcept Verturo & Ligna

Culimaat, een innovatief Nederlands bedrijf dat hoogwaardige keukens op maat produceert, presenteert twee unieke keukenconcepten: Verturo & Ligna.

  • Fotocollectie

Uitgebalanceerd keukenconcept Verturo

Culimaat, een innovatief Nederlands bedrijf dat hoogwaardige keukens op maat produceert, presenteert nieuw keukenconcept: model Verturo.

Deze stijlvolle keuken kenmerkt zich door een spannend lijnenspel tussen het subtiel vormgegeven strakke roestvaststaal en de meer gematigde vormen van de gelakte onderdelen, waardoor een uitgebalanceerde keuken ontstaat.

Culimaat onderscheidt zich door de fijne details die ook in keukenconcept Verturo zijn toegepast. De speciale aansluiting die het werkblad met het tafelblad verbindt, is vervaardigd uit Corian. Door middel van een speciale constructie zweeft de keuken wat een ruimtelijk effect geeft. Bijzonder is dat dit concept geen onderstel of poot heeft. Daarnaast heeft de keuken verzonken bedieningsknoppen van de kookplaat die niet uitsteken aan de zijkant van de keuken, maar in het werkblad zijn verwerkt. De geïntegreerde inbouw van de kookplaat, de afwerking van het blad en fronten, maar ook de bijzondere handgrepen rondom de inbouwapparatuur gaan op in dit moderne ontwerp Verturo.

Culimaat keukenconcept Verturo.

Apparatuur

Bijna alle apparatuur is van Miele met uitzondering van de Gaggenau koel-vriescombinatie en wijnklimaatkasten. De kraan in deze keuken is van MGS Progetti en de kokend watervoorziening is van Quooker.

Wijnklimaatruimte

Dit keukenontwerp heeft een aparte wijnruimte met daarin apparatuur van Sub-Zero. De proeftafel is gerealiseerd uit een metalen vrijhangende constructie, die mogelijk gemaakt wordt door een contragewicht in de vloer. Uitgevoerd met een inlegblad van Solid Surface.

Culimaat keukenconcept Verturo.

TV-kast

Dit meubelstuk is speciaal ontworpen voor deze toepassing. Door de verfijnde grepen geeft dit een bijzondere uitstraling. Het geheel is afgelakt in een soft-touch lak.

Uitgekiend keukenconcept Ligna

Culimaat keukenconcept Ligna.

Culimaat, een innovatief Nederlands bedrijf dat hoogwaardige keukens op maat produceert, presenteert nieuwe keukenconcept: model Ligna.

Dit concept is gerealiseerd in samenwerking met Architectenbureau WillemsenU. Deze stijlvolle keuken kenmerkt zich door een robuust eiland met geïntegreerde tafel en een achterwandkastensysteem met open haard waar een uitgekiend metalen draagconstructie in is verwerkt. Hierdoor is het mogelijk de open haard zwevend te maken. Tevens functioneert deze haard als roomdivider tussen keuken en woonkamer.

Culimaat keukenconcept Ligna.

De doordachte details verfijnen deze keuken en geeft het een moderne uitstraling. De zijwanden, fronten en het blad van het eiland zijn vervaardigd uit Corian. Om de keuken zo strak mogelijk te houden, zijn de fronten elektronisch te openen zonder zichtbare grepen.

Culimaat keukenconcept Ligna.

Apparatuur

Bijna alle apparatuur is van Miele met uitzondering van de Gaggenau koelkast en wijnklimaatkast. De kraan is van MGS Progetti en de warm/kokend watervoorziening is van Quooker.

Meer informatie: www.culimaat.nl

Publicatiedatum: 2 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: culimaat keuken keukenconcept verturo ligna corian

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent