wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   bulthaup-op-de-vt-wonenendesign-beurs-2017-de-juiste-sfeer-voor-elke-gelegenheid

bulthaup op de vt wonen&design beurs 2017: de juiste sfeer voor elke gelegenheid

Van 3 tot en met 8 oktober is het weer tijd voor de vt wonen&design beurs, dé plaats om inspiratie op te doen voor je interieur.

  • Fotocollectie

Je vindt er de nieuwste ontwerpen volgens de laatste trends onder één dak. Ook keukenexpert bulthaup is van de partij en omringt je met natuurlijke kleuren in verschillende keukenconcepten. Het designmerk introduceert bovendien de gloednieuwe bulthaup b solitaire-lijn, met flexibele elementen voor een flexibele levensstijl. Ze zullen tijdens de beurs voor het eerst in Nederland worden getoond.

bulthaup b solitaire

Op de beurs dompelt bulthaup je onder in verschillende sferen. Natuurlijke tinten worden uitgelicht, net als de diversiteit aan materialen en planningsmogelijkheden. Zo kun je op onze stand kennismaken met de b3 — als keukeneiland en als dressoir — de b1 en de nieuwste bulthaup b solitaire. Vooral die laatste benadrukt het belang van samenzijn en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

b3

b3: multifunctioneel met eindeloze mogelijkheden
Hoe breng jij je tijd in de keuken door? Dat is de centrale vraag bij het kiezen van je b3-keuken. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden, afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften. bulthaup toont op de vt wonen&design beurs een b3-keukeneiland van aluminium in zandbeige, gecombineerd met hoge kasten van ruw, donker eikenhout. Daarnaast vind je er ook een b3-dressoir in de kleur ‘kiezel’. Beide concepten zijn verkrijgbaar in kleuren die we associëren met de natuur en krijgen daardoor een bijzonder zachte look.

b1

b1: puristisch minimalisme
Met de b1 creëer je een ingetogen keuken die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Elk detail heeft een zorgvuldige vormgeving waarbij de essentie centraal blijft. De b1 straalt op die manier minimalisme en functionele eenvoud uit. Op de beurs ontdek je een b1-eiland in een strakke alpijnwitte afwerking, in combinatie met hoge kasten en een paneelwand met legbord.

Solitaire: individualistische samenhang

Flexibiliteit staat centraal bij de bulthaup b solitaire-lijn. Ze bestaat uit vrijstaande elementen waarmee je in een handomdraai een unieke setting creëert, afhankelijk van het aantal mensen dat je wilt ontvangen of de inspiratie van het moment. bulthaup toont onder meer het presentatie-element en vitrines die de overgang tussen keuken en woonruimte mooi doen vervagen. Daarnaast ontdek je het voorbereidingselement, maar ook de massief eiken bulthaup b solitaire tafel en de bulthaup b solitaire banken.

Tags: bulthaup vt wonen design beurs keuken keukens modern b1 b3 solitaire

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent