wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  moderne-keuken  /   m-collectie

M-Collectie

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een prachtige keuken van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs: de M-Collectie van Mandemakers Keukens.

Eindeloze mogelijkheden met M-Collectie

De nieuwe M-Collectie van de hand van Stefan Mandemakers laat zien wat er op dat vlak allemaal kan. Deze collectie speciaal geselecteerde keukens is qua design en kwaliteit een A-merk, maar blijft als huismerk van Mandemakers Keukens toch heel betaalbaar. Een perfecte oplossing voor elk budget en in iedere stijl. Van strak modern tot sfeervol landelijk en van eenvoudig chic tot frivool. Met keuze uit tal van kleuren en inspirerende combinaties. Een echte 'must see'!

De M-collectie van Mandemakers Keukens biedt eindeloze mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een keuken met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen omdat elke stijl is vertegenwoordigd in deze collectie, maar bijvoorbeeld ook omdat je bij verschillende keukens de keuze heeft uit maar liefst tien verschillende kleuren. Wat deze keukens met elkaar gemeen hebben, is de unieke combinatie tussen prijs en kwaliteit. Met andere woorden: de M-collectie bewijst dat ook goedkope keukens aan al je eisen kunnen voldoen!

Ontwerp je keuken in 3D!

Alsof de M-collectie nog niet genoeg mogelijkheden biedt, krijg je bij Mandemakers Keukens ruimschoots de gelegenheid om je eigen keuken in 3D te ontwerpen: met behulp van de keukenplanner geef je je keuken zelf vorm. Met deze professionele tool voer je de basisgegevens van je woning in, waarna je een driedimensionaal overzicht van je nieuwe keuken te zien krijgt. Gaat je voorkeur uit naar een moderne design keuken of wil je graag je eigen landelijke leefkeuken ontwerpen? De keuze is helemaal aan jou. Doe je voordeel met de unieke keukenplanner van Mandemakers Keukens!

M-Collectie zien?

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent