wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  magnetron  /   sharp-streamline-rvs-magnetron

Sharp Streamline RVS-magnetron

Sharp lanceert nieuwe Streamline RVS-magnetron.

  • Fotocollectie

Sharp lanceert een nieuwe lijn roestvrijstalen magnetrons. De Streamline-serie bestaat uit vijf modellen waarmee Sharp een magnetron voor iedere keuken biedt: van een compact model voor het opwarmen en ontdooien van eenvoudige maaltijden (Solo 20L) tot en met een top-of-the-range combimagnetron voor het serveren van verfijnde gerechten (Combi 32L).

Ter gelegenheid van de lancering creëerde fotograaf Peter Cassidy voor Sharp een bijzondere magnetron, geheel gemaakt van gezonde voedingsmiddelen zoals sardines, aubergine en ansjovis.

Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux: 'Iedereen weet dat een gevarieerd voedingspatroon gezond is, maar niet iedereen heeft de tijd of ruimte om te koken. Ook met de combimagnetron kun je echter een gezonde maaltijd maken.'

Daar vult voedingsdeskundige Johanna Hignett van Nourish Consulting op aan: 'Mensen weten het vaak niet, maar in een magnetron kun je ook gezond eten bereiden. Met kortere kooktijden en het gebruik van zeer weinig water blijven belangrijke vitaminen en mineralen in bijvoorbeeld groentes extra goed behouden. Ook de smaak van het voedsel blijft bewaard en je voegt slechts kleine hoeveelheden vet toe, wat bijdraagt aan een ??gezond dieet.'

Solo, Grill en Combi Streamline magnetron

De Streamline-serie bestaat uit een Solo-, een Grill- en een Combi-model. Het Solo-model (20L) met 800W magnetronvermogen beschikt over acht automatische kookprogramma’s, een ontdooifunctie met instelbare kooktijden en gewicht, een kinderslot en een uitgestelde startfunctie. Het Grill-model bestaat uit een uitvoering van 20 liter en een uitvoering van 25 liter. Dankzij de Quartz grill is dit type zeer geschikt voor het bereiden van krokante pizza’s. Het Combi-model tot slot is verkrijgbaar in 25 en in 32 liter. Deze types beschikken over tien kookprogramma’s, waaronder een automatisch kip-, vis- en cakeprogramma.

Meer informatie: www.sharp.nl

Publicatiedatum: 15 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Sharp Streamline RVS magnetron

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent