wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  maatwerkkeuken  /   moderne-keuken-leap

Moderne keuken Leap

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

In de showroom van de Lange Keukens ziet u een aantal treffende voorbeelden van moderne-, trendy- en designkeukens. Bedoeld om u op ideeen te brengen. De showroom laat een tipje van alle mogelijkheden zien. De expertise van onze adviseurs zorgt ervoor dat de keuken die u wenst, ook in uw situatie realiseerbaar is. Ook in kleine of ogenschijnlijk lastige ruimtes.

Model Leap Washed OakHout decor deuren en zijwanden in een warme, maar moderne kleurencombinatie. Uitgevoerd met veel brede laden en hoek draai carrousselkast. Compleet met matglazen klepkasten aan de bovenzijde en verlichting.
Het 6 cm dikke werkblad is van keramiek. Dit heeft de uitstraling van natuursteen en composiet, maar is zeer hitte bestendig, vloeistof- en slijtvast. 

De Lange Keukens

Wij, als adviseurs van De Lange Keukens in Ommen, hebben er echt plezier in om voor onze klanten de keuken van hun dromen te ontwerpen en te maken. Keus in "gewone" keukens is er genoeg. Daarom kiezen wij voor puur en origineel.Naast het moderne aanbod zijn er ook landelijke keukens, een uitgebreide ovencollectie, ongekend voordelige (inbouw-) apparatuur, badkamermeubels, sfeervolle landelijke accessoires en serviezen te bewonderen. Van superbetaalbaar tot super-de-luxe. Kortom, er valt genoeg te genieten in Ommen.

Meer van : De Lange Keukens

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent