wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  maatwerkkeuken  /   alnostar-cera

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Hoogwaardige keuken

Het natuurproduct keramiek opent onverwachte dimensies bij design, kwaliteit en duurzaamheid.

Wat geschikt is voor inzet in de ruimtevaarttechniek, is meer dan geschikt voor individuele, hoogwaardige keukens van het merk ALNO. Het natuurprodukt keramiek maakt een bijzonder precieze verwerking mogelijk, waardoor een doorgaand voegbeeld ontstaat. En het maakt elke keuken tot een unicum – of het nu de donkere uitvoering 'Oxide Nero' of de ivoorkleurige 'Oxide Avorio' betreft – geen enkele keuken is gelijk aan de andere. Ook de populaire betonlook komt aan bod in de uitvoering 'Grigio'.


 

ALNO keukenfronten

Een keuken met een harmonieuze aanblik van natuurlijke pracht en kracht. Dat is wat ontstaat door de samenvoeging van het Ceramistone keukenblad van keukenbladenproducent Kemie en de keukenfronten van hetzelfde materiaal van fabrikant Alno. De twee staken de koppen bij elkaar en kwamen met een totaalproduct waar materialen en uitstraling naadloos op elkaar aansluiten.

Ceramistone is een bijzonder keramisch plaatmateriaal, vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het materiaal is krasvast, oersterk, hittebestendig en eenvoudig te reinigen waardoor het ideaal is voor toepassing in de keuken. Keukenbladenproducent Kemie zag de onderscheidende kracht van het innovatieve materiaal al snel in en maakt sinds 2005 Ceramistone keukenbladen. Inmiddels beschikt het bedrijf over een breed palet aan kleuren en afmetingen binnen het Ceramistone aanbod. De uitstraling kan strak en minimalistisch zijn, maar ook industrieel of natuurlijk.

Nieuw zijn de oxyde-kleurige varianten, die de keuken een wel heel uitzonderlijke uitstraling geven. Zeker in combinatie met de oxyde fronten van hetzelfde materiaal waarmee Alno momenteel de markt verovert. Zo biedt de keukenfabrikant de ALNOSTAR CERA keuken van Ceramistone aan, waarvan Kemie het bijbehorende Oxyde Nero werkblad verzorgt. Een keukenfront en -blad uit hetzelfde Ceramistone materiaal staan garant voor een trendy en oersterke keuken met bijzondere eigenschappen. Op de Woonbeurs laten Kemie en Alno samen hun oogstrelende totaalproducten zien. Naast de oxyde nero, is de lichte zandkleur oxyde avorio en de lichte betonkleur, grigio beschikbaar.

Kemie geldt al 40 jaar als specialist in bijzondere werkbladen. Het assortiment is onderverdeeld in vier materialen: natuursteen, Cosmostone kwartscomposiet, Ceramistone en Topglass. Kemie is een belangrijke aandrijver van innovatie in de markt, en gebruikt daarbij de wensen van de eindgebruiker als belangrijkste inspiratiebron.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent