wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kookplaat-kookpit  /   siemens-flexinduction

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Siemens iQ700 Flexinduction kookplaat

Afhankelijk van het model beschikt de flexInductie kookplaat over enkele rechthoekige kookzones die samen kunnen worden gevoegd tot één van inductiezone. Er zijn drie verschillende bedieningssystemen voor de kookplaten: touchControl, touchSlider bediening en Dual lightslider

powerMove

De powerMove functie verdeelt de rechter- of linkerzijde van je inductiekookplaat in 3 temperatuurzones: de voorzijde voor koken of braden, het midden voor garen en achter voor het warmhouden van het gerecht. De kookzones worden automatisch geactiveerd zodra er een pan op wordt geplaatst. Koken wordt zo intuïtief als nooit tevoren!

kookSensor

De innovatieve kookSensor wordt direct op je pan bevestigd en communiceert via Bluetooth met je kookplaat. De sensor herkent de door jou ingestelde temperatuur en voorkomt dat de pan overkookt!

braadSensor Plus

Nooit meer aanbranden. Dankzij braadSensor Plus.

De braadSensor Plus vergemakkelijkt het koken en zorgt ervoor, dat groenten hun beet behouden en dat vis en vlees precies goed bruin worden. Stel het gewenste braadprogramma in, wacht op de signaaltoon, doe olie in de pan - en braad met de optimale temperatuur. braadSensor Plus neemt de controle over en je kunt je helemaal ontspannen. Dankzij de praktische sensoren hoef je niets meer na te regelen, en brandt er nooit meer iets aan.

Andere voordelen van braadSensor Plus: de goedgedoseerde hitte spaart niet alleen vitamines en voedingsstoffen, maar hij verhoogt ook de levensverwachting van de gevoelige coatings van je kookgerei.

TFT-Touchdisplay

Met het TFT-Touchdisplay wordt het nog eenvoudiger om meerdere pannen te bedienen. U bedient alle functies van de kookplaat intuïtief zonder draaiknoppen. Het meerkleurige, grote TFT=Display heeft een hoge resolutie en zorgt voor een optimale leesbaarheid, dankzij de heldere tekst.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent