wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kookplaat-kookpit  /   nieuw-glas-op-staal-kookplaat-van-smeg

Nieuw: Glas-op-staal kookplaat van Smeg

Smeg kookplaat: de kracht van roestvrijstaal en de elegantie van glas.

Smeg kookplaat: de kracht van roestvrijstaal en de elegantie van glas.

De gas-op-glas kookplaten uit de Linea collectie van Smeg zijn allen uitgerust met het nieuwe glas-op-staal concept, dat exclusief is ontwikkeld door Smeg. Een stalen laag wordt, esthetisch onzichtbaar, aan de onderkant van het glazen oppervlak bevestigd, waardoor de weerstand en het veiligheidsaspect van de kookplaten wordt vergroot. Het glazen oppervlak van deze gaskookplaten oogt modern en minimalistisch en is compleet in lijn met de meest recente trends op het gebied van interieur.

 

Optimale veiligheid
De Linea kookplaten zijn niet alleen geraffineerd, elegant en tijdloos, maar dankzij het innovatieve doch eenvoudige glas-op-staal concept ook veilig in gebruik. In het extreme geval dat het glas van de kookplaat per ongeluk zou breken, zorgt een speciale lijm tussen het glas en de stalen plaat ervoor dat het glas op zijn plaats blijft en de verspreiding van glas(splinters) wordt vermeden. De kookplaat kan veilig blijven worden gebruikt totdat het glazen kookoppervlak kan worden vervangen.

Functioneel design
De kookplaten van Smeg zijn ontworpen met het oog op design, techniek en functionaliteit. De glas-op-staal gaskookplaten hebben verticale branders, waardoor de vlam verticaal naar boven, direct op de onderzijde van de pan wordt gericht (i.p.v. opzij). Hierdoor kan de kookplaat efficiënter en energiezuiniger worden gebruikt. Daarnaast hebben de glas-op-staal kookplaten een kookoppervlak dat uit één geheel bestaat, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gereinigd. De karakteristieke Linea bedieningsknoppen en design pannendragers maken deze gaskookplaten tot echte blikvangers in de keuken. Enkele glas-op-staal gaskookplaten hebben Linea bedieningsknoppen die oplichten wanneer de kookplaat wordt gebruikt. Dit is niet alleen een bijzonder detail qua design, maar ook een nuttige veiligheidsmaatregel; als een werkende brander vergeten wordt - ook als deze niet brandt - blijft de bedieningsknop verlicht.

Meer informatie: www.smeg.nl

Publicatiedatum: 08 juli 2012

Tags: wonen keuken kookplaat kookplaten smeg glas roestvrijstaal gas staal

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent