wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kookplaat-kookpit  /   cx-480-inductiekookplaat-van-gaggenau

CX 480 inductiekookplaat van Gaggenau

Het Duitse merk Gaggenau heeft een buitengewoon product op de markt gebracht: de CX 480. De CX 480 is een inductiekookplaat met een volledig kookoppervlak. Dat betekent dat deze kookplaat geen vast ingestelde kookzones heeft, maar één grote kookzone.

  • Fotocollectie

Gaggenau is een stuk verder op het gebied van de huishoudelijke keuken dan vrijwel elke andere keukenfabrikant. Van het maken van de eerste ingebouwde oven en de keramische kookplaat tot koelkasten die gastronomisch kwaliteit ijs produceren. Gaggenau is een pionier op het gebied van innovatieve, kwaliteit inbouw-keukenapparatuur.

Volledig kookoppervlak

Niet alleen is inductie koken snel, precies en energiezuinig. Maar voor degenen die houden van de culinaire cultuur, is er nu de vrijheid om te koken zonder binnen de lijntjes te blijven. Met de CX 480 inductiekookplaat met volledig kookoppervlak, presenteert Gaggenau een uniek kookplaatconcept op de markt. Met deze inductiekookplaat kun je de volledige kookplaat benutten en zit je niet meer vast aan de vooraf bepaalde kookzones.

Gaggenau inductiekookplaat CX 480

Automatische pan-herkenning

Een opvallend kenmerk van de inductiekookplaat is de automatische herkenning van de vorm, grootte en positie van het kookgerei als het op de kookplaat wordt geplaatst. Het kookgerei wordt gedetecteerd en de kookplaat verhit alleen daar op de plek waar het kookgerei staat. Als de pan wordt verplaatst naar een andere plek op het kookoppervlak, dan stelt de kookplaat automatisch de nieuwe positie in. Zo kun je weer verder koken op de ingestelde temperatuur. Er kunnen vier pannen geplaatst worden op de CX 480 inductiekookplaat.

Bediening met touchscreen

Een groot TFT touchscreen met een unieke bedienings-en weergaveconcept, maakt het instellen van kookzones en warmte-instellingen nu nog gemakkelijker. De intuïtieve bediening vindt plaats op via het grote TFT-touch-display, dat ook de betreffende positie, het formaat en de vorm van het kookgerei aangeeft. Om functies op te roepen, kan het bedieningsveld lichtjes met de vinger worden aangeraakt. Voor de temperatuurinstelling scrolt men om de juiste waarde in te stellen. Een andere baanbrekende technologie is de booster functie, die de wachttijd totdat het water kookt vermindert doordat de hitte van de kookzone tijdelijk met 50% stijgt.

Gaggenau inductiekookplaat CX 480

Publicatiedatum: 12 oktober 2013

Tags: gaggenau kookplaat koken inductie inductiekookplaat keuken pannen pan kookoppervlak apparatuur apparaat keukenapparatuur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent