wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kookplaat-kookpit  /   gaskookplaat

Gaskookplaat

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Ook wat betreft een gaskookplaat heb je bij KitchenAid een ruime keuze. 

Gaskookplaat

Of je nu voor de gas-op-glas of roestvrijstalen vlak- of opbouwinstallatie gaskookplaten kiest, je zult de kleine details waarderen die ervoor zorgen dat koken nog plezieriger wordt dan ooit.

Vele gebruikers geven nog de voorkeur aan een gaskookplaat omdat ze kiezen voor beheersbaarheid en responsiviteit. Door eenvoudigweg naar de vlam te kijken kun je bijvoorbeeld zien hoe sterk je je voedsel aan het verwarmen bent. Voor de gietijzeren pannendragers, die het gehele kookoppervlak bestrijken, werden we geïnspireerd door de professionele keuken.

Hierdoor is het gemakkelijk om pannen te verplaatsen, wanneer u ze van de kook wilt nemen of net wat harder wilt verwarmen. Het is maar één van de manieren waarop ze je kookkunsten een deskundige 'touch' wensen te geven.

Branders met meerdere kronen

Met meerdere concentrische vlamringen, geven deze professionele branders krachtige, gelijkmatige en goed regelbare warmte over een grote oppervlakte. De speciale wokadapter is een nuttig accessoire om je favoriete roerbakgerechten in de wok te bereiden.

Opbouw- of vlakbouw

De KitchenAid kookplaten kunnen zo geïnstalleerd worden dat ze één geheel vormen met het werkblad en dus aantrekkelijk en harmonieus in de keuken geïntegreerd worden. Indien ze halfhoog geinstalleerd worden bieden ze een elegant lijnenspel en een perfecte integratie met elk soort materiaal en oppervlak.

Meer van : KitchenAid Nederland

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent