wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  kokend-water-kraan  /   voordelen-quooker

Voordelen Quooker

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Wist je dat de Quooker Fusion koud, warm en kokend water uit één kraan geeft? Ontdek hier meer voordelen van de Quooker.

Energiebesparend

Met de Quooker bespaar je dagelijks energie en water. Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt hebt. De COMBI en COMBI+ reservoirs zijn zelfs zo zuinig dat ze gewaardeerd zijn met energielabel A.

Veilig

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd, want de Quooker heeft een kraan die vast op het aanrecht staat. De kraan is goed beveiligd met een kindveilige (dubbel-)druk-draai bedieningsknop.

Zuiver water

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste gekookte water. Het water is goed doorgekookt doordat het wordt opgewarmd tot een temperatuur van 110?C. Wanneer je de kraan opendraait, koelt het af tot 100?C waardoor het kookt wanneer het de kraan uit stroomt.
Ook is een Quooker reservoir uitgerust met een HiTAC® waterfilter. Water dat door dit actieve koolfilter gaat, laat alle onzuiverheden achter op het filter. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden, worden hiermee uit het water gehaald.

Ontdek alle voordelen van de Quooker op www.quooker.nl/voordelen

Meer informeatie

Voor meer informatie, bezoek onze website: http://www.quooker.nl

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent