wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   symmetrie-voor-koele-perfectie

Symmetrie voor koele perfectie

Weg met logge apparaten die kris kras door de keuken geslingerd staan. Symmetrie en een opgeruimde look beheersen de keuken.

  • Fotocollectie

ATAG lijkt een tweede natuur van symmetrie gemaakt te hebben en lost het probleem dat inbouw koelvriescombi's hebben op. Een inbouwvriezer en -koelkast met de ideale hoogte van 102 cm veranderen het aangezicht van elke keuken.

Ooghoogte

De Magna inbouwkoelkast KD8102 en inbouwvriezer KD7102 kennen een hoogte van 102 cm zodat hier bovenop andere apparatuur op ooghoogte kan worden ingebouwd. Wat te denken van een ATAG inbouw koffiezetapparaat, (stoom)oven of magnetron. De hoogte van 102 cm is ergonomisch de meest juiste keus voor dergelijke apparatuur. Zo blijft de keuken symmetrisch en wordt alle apparatuur op ooghoogte ingebouwd; de meest ideale hoogte om de apparatuur in gebruik te nemen en te bedienen.

Geen grote, logge en de keuken dominerende koelvriescombinatie meer, maar twee sterkhouders aan de grond. De basis is gelegd. De vele technologische extra's doen de rest. Zo kennen beide koude rakkers het climate control systeem om snel de juiste koeltemperatuur te bereiken, is de temperatuur makkelijk elektronisch te regelen, de verlichting uitgevoerd in het heldere en zuinige ledlicht en staat het energie label op A+. Tevens beschikken deze modellen over een Fast Cool en Fast Freeze systeem. Het snelle koelen is zeer handig als een grote hoeveelheid niet gekoelde levensmiddelen in de vriezer of koelkast wordt geplaatst.

De koelkast onderscheidt zich ondermeer door twee groentenladen, een apart boter- en kaasvak, een automatisch ontdooisysteem en maakt gebruik van deur op deur montage. Hierbij wordt de deur van de koelkast aan die van de omringende (ombouw) kast bevestigd. Hierdoor onstaat een grotere openingshoek en sluit de deur vanzelf. Bij de inbouwvriezer is hetzelfde mogelijk maar kan er ook worden gekozen voor de sleepdeur waarbij de deur van het meubel en van de koelkast los van elkaar staan. Een geleider verbindt beide deuren. Het No Frost systeem zorgt ervoor dat ijs nog enkel is terug te vinden in de daarvoor bestemde ijsblokjes lade. Hierdoor vriezen producten niet langer aan elkaar en blijven etiketten leesbaar.

Advies verkoopprijs: inbouwvriezer met sleepdeur systeem € 1.299,- en voor het zelfsluitende, makkelijker toegankelijke deur-op-deur model € 1.399,-.
Verkoop- en productinfo: ATAG Nederland B.V., tel: +31 (0) 26.882.11.00.

Meer informatie: www.atag.nl.

Tags: wonen keuken keukenapparatuur ATAG koelkast vriezer inbouw Magna inbouwkoelkast KD8102 inbouwvriezer KD7102 AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent