wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   stijlvol-energie-besparen-met-de-nieuwe-smartcool-koel-vriescombinaties-van-bosch

Stijlvol energie besparen met de nieuwe SmartCool koel-vriescombinaties van Bosch

Huishoudapparaten zijn verantwoordelijk voor ongeveer de helft van het totale energieverbruik in een huishouden.

Huishoudapparaten zijn verantwoordelijk voor ongeveer de helft van het totale energieverbruik in een huishouden.

De grootste energieverbruiker in huishoudapparaten is het koel- en vriesapparaat dat jarenlang 24 uur per dag aanstaat. Met de nieuwe, energie- efficiënte SmartCool koel-vriescombinaties van Bosch kan veel energie en geld bespaard worden. De apparaten met het energielabel A+++ zijn tot liefst 50 procent zuiniger dan apparaten uit energieklasse A+. Bosch zet met deze producten een nieuwe norm op het gebied van energiebesparing.

 

Meer comfort
Zowel van binnen als van buiten voldoen de SmartCool koelapparaten aan alle eisen die de stijl- en energiebewuste consument stelt. Ze zorgen voor meer comfort en gemak in de moderne keuken. De apparaten hebben innovatieve deuren, die tot 180 graden open kunnen. Het interieur biedt flexibele deurvakken en glazen legplateaus die in hoogte verstelbaar en uitschuifbaar zijn. Met het TouchControl Panel kan de temperatuur in het vries- en koelgedeelte afzonderlijk van elkaar worden ingesteld, wat een hoop energie kan besparen. Bovendien gaat de duurzame LED-verlichting een heel apparaatleven mee.

Verder is de SmartCool uitgerust met diverse handige boxen waarin etenswaren optimaal gekoeld worden en langer vers blijven. Zo is de ChillerBox een veilige opbergplek voor vis en vlees. Een koude luchtstroom uit het vriesvak zorgt voor een temperatuur die 2 tot 3 graden lager is dan in het overige koelgedeelte. De ruime CrisperBox houdt groente en fruit langer in goede conditie.

Publicatiedatum: 14 juni 2011
Meer informatie: www.bosch.nl

Tags: wonen keuken koelkast bosch smartcool koelvriescombinatie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent