wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   samsung-onthult-slimme-koelkast-als-middelpunt-in-elke-keuken

Samsung onthult slimme koelkast als middelpunt in elke keuken

Samsung maakt van de koelkast hét digitale en sociale middelpunt in elke keuken. De elektronicafabrikant ontwikkelde daarvoor de Family Hub-koelkast.

  • Fotocollectie

De Family Hub-koelkast zit boordevol nieuwe technologie voor het bijhouden van de voorraad, huishoudelijke klusjes en updates van gezinsleden. Het apparaat heeft een groot beeldscherm in de rechterdeur, drie hoogwaardige camera’s aan de binnenzijde en diverse Wi-Fi-toepassingen.

Het 21,5 inch Full HD LCD-scherm in de deur speelt een centrale rol bij de Family Hub-koelkast. Zo toont het scherm camerabeelden van de binnenzijde van het apparaat, waardoor je de voorraad controleert zonder daarvoor eerst de deur te openen. De beelden zijn ook toegankelijk vanaf je smartphone. Dat is handig als je in de supermarkt wilt controleren of er nog melk is.

Het koelkastscherm gebruik je bovendien als digitaal prikbord, gedeelde agenda, fotolijst en entertainmentcenter. Dat gaat net zo gemakkelijk als op je smartphone. Bouw je keuken om tot gezellige loungeruimte door muziek te streamen vanaf de koelkast. Dit kan via de ingebouwde luidsprekers of via externe Bluetooth-luidsprekers, zoals die uit de Radiant 360-productlijn van Samsung. Of bekijk je favoriete televisieserie op het koelkastscherm door deze via ‘Screen Mirroring’ te koppelen aan je Samsung Smart TV.

'De gehele productlijn van de Family Hub-koelkast biedt de consument een nieuwe kijk op keukenapparatuur en de ruimte waarin hij deze gebruikt', vertelt Jeroen van Hall, Senior Marketing Manager Digital Appliances van Samsung Nederland. 'Eén voor één zijn het producten die de belofte van het Internet of Things waarmaken. Wi-Fi-connectiviteit, innovatie en slim denkwerk liggen hieraan ten grondslag.'

Het ontwerp van de Family Hub-koelkast mag er zijn. Samsung weet de uitmuntende prestaties van het apparaat goed te combineren met innovatie en modern design. Dat geldt bijvoorbeeld voor de ‘Cool Select Zone +’ waarmee je koelschappen eenvoudig omtovert in vriesvakken en voor het ‘Triple and Metal Cooling’-systeem dat etenswaar beter vers houdt. Ook de energiebesparende en flexibele opties maken de koelkast een aanwinst voor in de keuken.

De Samsung Family Hub-koelkast is vanaf de tweede helft van 2016 beschikbaar in RVS.

Publicatiedatum: 8 januari 2016

Tags: samsung koelkast koelkasten hub family

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent