wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   samsung-koelkast-food-showcase

Samsung koelkast Food ShowCase

Nooit meer zoeken in de Food ShowCase koelkast van Samsung.

Nooit meer zoeken in de Food ShowCase koelkast van Samsung.

 

 

Je staat met de koelkastdeur open en het duurt even voordat je gevonden hebt wat je zoekt. Met de nieuwe ShowCase koelkast van Samsung gebeurt dat niet meer. De ShowCase koelkast is hiervoor slim ingedeeld met een ShowCase en InnerCase sectie. De eerste geeft makkelijk toegang tot vaak gebruikte producten, de tweede tot minder vaak gebruikte. De ShowCase koelkast is de nieuwste aanvulling op de ‘Smart Space’ koelkasten die Samsung eerder dit jaar introduceerde. Met de Smart Space oplossingen zoals een uitschuifplateau is alles heel overzichtelijk en vind je direct wat je nodig hebt. 

 

Koelkast met kookzone

De indeling van de ShowCase koelkast is heel overzichtelijk met zes aparte ruimtes voor kaas, sauzen, drinken, snacks, producten voor de kinderen en overige producten. Je brengt ze onder in hun eigen ‘zone’ in koellades die je op maat kunt instellen:

 

    Kookzone (bovenin) – Boter, Kaas & Sauzen

    Gezinszone (midden) – Drinken & Snacks

    Kidszone (onderin) – Kinderen & Overige 

 

Op deze manier kan iedereen snel vinden wat hij zoekt. Bovendien zijn de koellades met snacks en die voor de Kidszone uitneembaar. Je kunt ze zo op tafel zetten. 

 

Samsung Food Showcase koelkast: slim ontwerp

De ShowCase sectie heeft een eigen deur. Je opent die en pakt wat je nodig hebt, terwijl de eigenlijke koelkastdeur gesloten is. Zo blijft de gekoelde lucht in de koeling en bespaar je energie. Naast de ShowCase voor de regelmatig gebruikte producten, heeft de koelkast een InnerCase. Hier worden voedselproducten zoals groente, fruit en vlees bewaard. 

 

In de Samsung ShowCase koelkast is de ruimtevergrotende Space Max-isolatietechniek toegepast. Hierdoor zijn de wanden van de koelkast dunner, waardoor de binnenruimte groter is terwijl de buitenafmetingen gelijk blijven. Er is daardoor nog meer ruimte in de koelkast. 

 

Verder wordt in de meeste koelkasten hetzelfde koelsysteem gebruikt voor de vriezer en de koelruimte. Het Twin Cooling Plus System zorgt voor aparte luchtstromen vanuit de koeling en de vriezer, wat optimale temperatuurcontrole in beide secties oplevert. Gevolg: fruit blijft langer vers, diepvries blijft beter diepgevroren. 

 

De Samsung Food ShowCase koelkast is vanaf maart 2014 in Nederland verkrijgbaar, de verkoopadviesprijs is nog niet bekend.

 

Meer informatie: www.samsung.com

 

Publicatiedatum: 14 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Samsung koelkast Food ShowCase

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent