wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   liebherr-introduceert-de-onderbouwkoelkast-met-uittreklade

Liebherr introduceert de onderbouwkoelkast met uittreklade

De integreerbare onderbouw koeler met uittreklade en glasplateaus van Liebherr is ideaal voor keukens zonder hoge kasten en ook geschikt voor greeploze keukens. Superzuinig, handig en overzichtelijk.

De integreerbare onderbouw koeler met uittreklade en glasplateaus van Liebherr is ideaal voor keukens zonder hoge kasten en ook geschikt voor greeploze keukens. Superzuinig, handig en overzichtelijk.

Koelspecialist Liebherr introduceert de integreerbare onderbouw koeler met uittreklade UIK 1550 met deur op deur montage. Deze koeler met een netto inhoud van 119 liter is bijzonder vanwege de uittrekbare lade in plaats van een deur. Een belangrijk voordeel is minder bukken, de glasplateaus en groenteladen zijn uittrekbaar waardoor alle levensmiddelen snel te pakken zijn, ook die op de achterste rij.

 

Dankzij de plintventilatie, in hoogte verstelbare poten (geschikt voor nishoogte 82-87 cm) en de mogelijkheid om de achterste stelpoten aan de voorzijde te regelen, is dit model onzichtbaar in iedere bestaande of nieuwe keuken onder te bouwen. De SoftTelescopic lade wordt de laatste paar centimeter automatisch dichtgetrokken. Hierdoor sluit deze altijd perfect en wordt onnodig energieverbruik voorkomen. Dat energieverbruik ligt overigens bijzonder laag. De energiekosten voor dit milieuvriendelijke model bedragen slechts € 20,- per jaar. De UIK 1550 valt daarmee in energieklasse A++.

 

Verder beschikt deze koeler over ledverlichting, automatisch ontdooisysteem, LED temperatuuraanduiding en SuperCool. De koeler is geschikt voor omgevingstemperaturen tussen +10° en +43° C, dus zelfs onder tropische omstandigheden worden de levensmiddelen probleemloos gekoeld. En zeker niet onbelangrijk in bijvoorbeeld een open keuken: met 37 dB(A) is de UIK 1550 zeer stil.

Publicatiedatum: 4 januari 2011

Tags: wonen keuken koelkast liebherr kast keukenkast groentelade plintventilatie koeler

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent