wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   binnen-no-time-koud-bier-met-de-g-serie-koelkasten-van-samsung

Binnen no-time koud bier met de G-Serie koelkasten van Samsung

‘Quick Cool-stand’ bij Samsung G-Serie koelkast.

‘Quick Cool-stand’ bij Samsung G-Serie koelkast.

Op een snikhete zomerdag tot de conclusie komen dat het bier nog lauw is? Geen probleem! Gewoon even het variabele koelvak van de Samsung G-Serie koelkast instellen op de 'Quick Cool'- stand en je hebt binnen no-time koud bier of andere koude drankjes.

 

In een recent onderzoek van Samsung, uitgevoerd door bureau Ipsos Synovate, kwam naar voren dat 30 procent van de Nederlanders minstens twee koelkasten bezit. 65 procent reserveert de extra koelkast voor bier. Begrijpelijk, want tenslotte is er niks vervelender dan op een snikhete zomerdag tot de conclusie te komen dat jouw favoriete drankje niet koud staat.

Extra ruimte voor een zomerse biervoorraad
Samsungs koelkasten uit de G-Serie maken een tweede koelkast overbodig, want door de Smart isolatietechniek zijn de koelkastwanden een stuk dunner waardoor er tot 50 liter meer opbergruimte ontstaat. Zo blijft er naast koude drankjes voldoende ruimte over voor alle dagelijkse boodschappen. De flexibele koelkastindeling is volledig toegespitst om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Het stapelen van versproducten is niet meer nodig.

Snel koel met 'Quick Cool'
Zodra je voor een verjaardag of een barbecue een extra voorraad koude dranken nodig hebt, maak je optimaal gebruik van de Cool Select Zone. Het is een afzonderlijk compartiment waarvan je de temperatuur apart kan instellen. Drink je het liefst ijskoude drankjes dan kies je voor de '0 Zone'-stand. Als je gewoon een koud drankje wilt dan ga je voor de 'Cool'-stand. En mocht je vergeten zijn om op tijd je drankjes koud te zetten, dan hoef je niet meer de noodgreep toe te passen van 'even-in-het-vriesvak-leggen'. Je legt je lauwe drankjes in de Cool Select Zone, kiest voor de Quick Cool-stand en binnen een mum van tijd maak je met je vrienden een koud drankje open. Met een Samsung koelkast uit de G-Serie ben je perfect voorbereid op een lange, hete zomer.

De Samsung koelkast RL60GQERS is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.399,- incl. BTW.

Meer informatie: www.samsung.com

Publicatiedatum: 28 juli 2012

Tags: wonen keuken koelkast samsung g-serie quick cool select zone koelvak smart isolatietechniek bier

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent