wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  koelkast-diepvriezer  /   atag-fast-cooling-en-fast-freezing

ATAG Fast Cooling en Fast Freezing

ATAG side-by-side brengt zomerse verfrissing in stijl met Fast Cooling, Fast Freezing, een luxe ijsblokjesmachine en slimme energiebesparende functies, zoals een vakantiestand voor het koelgedeelte.

ATAG side-by-side brengt zomerse verfrissing in stijl met Fast Cooling, Fast Freezing, een luxe ijsblokjesmachine en slimme energiebesparende functies, zoals een vakantiestand voor het koelgedeelte.

 

Met de ATAG side-by-side koel-vriescombinatie kan er in record tempo een voorraaddrankjes gekoeld worden dankzij de Fast Cooling functie. De in stijlvol zwart Grafiet uitgevoerde A+ koel-vriescombinatie heeft bovendien een ijsmachine voor schaafijs, ijsblokjes en fris gekoeld water en is energiebesparend.

1.FAST COOLING en FAST FREEZING - Frisdrank, bier en champagne kunnen allemaal extra snel gekoeld worden met de Fast Cooling knop van deze luxe side-by-side ATAG koelcombi. Dankzij deze functie kan tegelijkertijd een grote hoeveelheid blikjes en flessen drank super snel gekoeld worden. De Fast Freeze functie zorgt voor het supersnel invriezen van levensmiddelen zoals zelfgemaakte bitterballen of waterijsjes. Zo heeft u altijd een grote voorraad snacks in huis voor een gezellige avond.

2.IJSBLOKJESMACHINE - De ijsblokjesmachine werkt volautomatisch op een vaste wateraansluiting, zodat er altijd snel en eenvoudig nieuwe voorraden ijsblokjes en schaafijs aanwezig zijn. De ijsblokjes vriezen niet aan elkaar en zijn altijd van dezelfde kwaliteit. Ook zorgt deze ijsblokmachine voor heerlijk fris gekoeld water.

3.ENERGIEBESPAREND – Het koelgedeelte uitschakelen als deze leeg is, terwijl het vriesgedeelte blijft functioneren. Dit kan doordat het koelgedeelte apart in te stellen is van het vriesgedeelte. Handig en energiebesparend bij langere afwezigheid tijdens de vakantie.

De zuinige ledverlichting in deze side-by-side koel-vriescombinatie zorgt naast een goed zicht op de levensmiddelen ook voor extra energiebesparing. De No-Frost functie voorkomt ijsafzetting in de vriezer, waardoor ontdooien overbodig is. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar het bespaart ook nog eens stroom.

Verkoopinformatie
De ATAG side-by-side koel-vriescombinatie is verkrijgbaar in RVS en zwart grafiet.
Verkoopadviesprijzen: ATAG KA2111DL – RVS € 3.199,- / ATAG KA2192DL –Zwart Grafiet
€ 3.359,-.

Kijk voor meer informatie op www.ATAG.nl.

Publicatiedatum: 2 juni 2012

 

 

Tags: wonen keuken koelkast atag fast cooling ijsblok energie energiebesparend

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent